«Θεωρούμε πως αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό γνώρισε ο ΓΣΛ, έχοντας όμως έντονα παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα από τον κ. Ταρενίδη καθώς, όπως υποστηρίζει ο Γυμναστικός, σφύριξε απλό φάουλ, ενώ ήταν γκολ-φάουλ στην τελευταία καθιριστική φάση του αγώνα. 

Μεταξύ άλλων, οι λαρισινοί αναφέρουν πως θα καταθέσουν ένσταση, ενώ θα παραθέσουν και το βίντεο του αγώνα,

Η ανακοίνωση:

«Τραγελαφικές καταστάσεις συνέβησαν σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης εις βάρος του ΓΣΛ

Είναι η δεύτερη φορά φέτος και σε σύντομο χρονικό διάστημα, που το ιστορικό μας σωματείο, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων, αδικείται κατάφωρα από την διαιτησία.
Σήμερα η ιστορία επαναλήφθηκε με ακόμη χειρότερο τρόπο στον αγώνα που έλαβε χώρα στο κλειστό της Νεάπολης κόντρα στο Ψυχικό.

Ζήσαμε τραγελαφικές καταστάσεις όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, με ένα ανεκδιήγητο σφύριγμα στο τέλος του αγώνα (1.2’’ πριν το φινάλε) όταν ο διαιτητής κ. Ταρενίδης, σφύριξε απλό φάουλ πάνω στον παίκτη μας Τσουράκη, την στιγμή που επρόκειτο για καθαρό γκολ φάουλ και ουσιαστικά η απόφαση αυτή διαμόρφωσε αποτέλεσμα.
Θεωρούμε ότι μας έκλεψαν σήμερα στην κυριολεξία τη νίκη. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη και είναι κρίμα να συνεχίζουν να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα στο μπάσκετ. Επιτέλους οι ιθύνοντες πρέπει να πάρουν τον ρόλο τους σοβαρά προκειμένου να εκλείψουν τέτοιου είδους φαινόμενα.

Εμείς από την πλευρά μας θα προβούμε σε ένσταση και ζητούμε την αποκατάσταση της αλήθειας. Θα παραθέσουμε δε, το βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει τον ισχυρισμό μας.
Αδικηθήκαμε στον μέγιστο βαθμό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει άσχημα παιχνίδια στην πλάτη μας.
Αν ορισμένοι επιθυμούν να μην υπάρχει στο μπασκετικό τοπίο ο ιστορικός Γυμναστικός, να μας το πούνε ευθέως και εμείς θα αποσυρθούμε. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα εις βάρος μας.
Ο ίδιος ο διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε το λάθος του τονίζοντάς μας ότι δεν κατάλαβε πως το σφύριξε και πως ήταν θολωμένος. Οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας γελούσαν διότι δεν πίστευαν πως τους έγινε ένα τέτοιο «δώρο».

Θεωρούμε πως αδικηθήκαμε κατάφωρα και αναμένουμε οι ιθύνοντες να κάνουν το καθήκον τους. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το δικό μας και θα δημοσιοποιήσουμε εντός των ημερών το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο του αγώνα.
Με τιμή
το Δ.Σ.