«Θεωρούμε την ανακοίνωση σας ατυχέστατη»

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Πεύκης, ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, ο οποίος τοποθετήθηκε αναφέροντας πως δεν καταφέρθηκε εναντίον της αντίπαλης ομάδας, αλλά μόνο εναντίον του διαιτητή Τσάτση.

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη σήμερα πληροφορηθήκαμε από αθλητικό site την ανακοίνωση του σωματείου της Πεύκης για όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή στις 12/02/2017 στο ΔΑΚ Νέας Σμύρνης και στο μεταξύ μας αγώνα. Το δελτίο τύπου της Πεύκης ξεκινάει ότι ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης αφήνει αιχμές στην ανακοίνωση του προς το πιο πάνω σωματείο.

Κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ εμείς δεν αφήνουμε καμία αιχμή για το σωματείο σας και δεν κατανοούμε από πού ορμώμενοι γράφετε αυτό. Τώρα αν θέλετε να είστε όψιμοι υποστηρικτές του κου Τσάτση και ότι αδικηθήκατε και εσείς με γεια σας και χαρά σας. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η φωτογραφία που βάλατε σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης του σωματείου σας που φαίνεται ο καταλογισμός των φάουλ σε κάθε ομάδα.

Για την ακρίβεια των λεγομένων μας να αναφέρουμε ότι τελικά το νο 7 της ομάδας μας σούταρε ελεύθερες βολές 2 στην πρώτη φάση του αγώνα , αυτό αναθεωρούμε από την αρχική μας τοποθέτηση και τίποτα άλλο. Επίσης όποιος κερδίζει στο ημίχρονο δεν καπαρώνει καμία νίκη αυτό τουλάχιστον είναι αφελές να το αναφέρεται γιατί στη λήξη του γ΄ δεκαλέπτου ήσασταν πίσω με 5 πόντους ,τα παιχνίδια κρίνονται στο 40΄ και σε αυτά τα λεπτά εκτελέσατε υπερδιπλάσιες βολές.

Αν τώρα αδικηθήκατε με 17-25 φάουλ με 10-23 βολές με 3 τεχνικές ποινές εις βάρος μας καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στα Δικαιοδοτικά Όργανα της ΕΟΚ όπως άλλωστε θα κάνουμε εμείς. Εν κατακλείδι θεωρούμε την ανακοίνωση σας ατυχέστατη εκτός και αν με τη δημοσιοποίηση της προστατεύετε κάτι το οποίο εμείς δε γνωρίζουμε και δε μπαίνουμε στη διαδικασία να το υπηρετήσουμε. Με αθλητικούς χαιρετισμούς».