«Θεωρούμε ότι δικαιούμαστε μία σαφή απάντηση»

ilionΗ Ενωση δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην Πεντέλη σ΄ενα παιχνίδι με το οποίο διεξήχθη κάτω από ειδικές συνθήκες.Και αυτό, γιατί το ματς στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε χρονόμετρο! Με ανακοίνωσή της, η ομάδα του Ιλιον θέτει τα ερωτήματά του πως είναι δυνατόν το να μην έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα, ενώ ήταν γνωστό, ζητώντας απαντήσεις…

Η ανακοίνωση: 

«Θέλοντας πρώτα απ’ όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Πεντέλης για τη νίκη της την Κυριακή 30/11/14 στον αγώνα με το αντρικό μας με 72-61, θα θέλαμε να θίξουμε ένα άσχημο σημείο που αφορά την υλικοτεχνική υποδομή του κλειστού της Πεντέλης.

Από την έναρξη του αγώνα δεν λειτουργούσε το χρονόμετρο των 24΄΄ ενώ η συνέχεια έκρυβε κι άλλη έκπληξη, όταν στο Β’ ημίχρονο μας…εγκατέλειψε και το χρονόμετρο του αγώνα!

Ήταν εμφανώς τόσο αστεία όσο και απαράδεκτη η όλη εικόνα. Οι άνθρωποι της γραμματείας (οι οποίοι κατέβαλλαν απίστευτες προσπάθειες -προς τιμήν τους) να φωνάζουν τον υπολειπόμενο χρόνο σαν τελάληδες άλλης εποχής!
Κατανοείτε ότι σε αγώνες εθνικών κατηγοριών αυτές οι συνθήκες θεωρούνται τριτοκοσμικές αν όχι παντελώς πρωτόγονες! Απευθυνόμενοι λοιπόν στη διοίκηση του κλειστού γηπέδου υποβάλλουμε το ερώτημα “πώς είναι δυνατόν να μην έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα που απ΄ ότι πληροφορηθήκαμε δεν ήταν κάτι που συνέβη εκείνη τη στιγμή;”

Συγκεκριμένα μιλώντας με κριτές γίναμε γνώστες ότι έχουν επανειλημμένα ζητήσει την επισκευή του χρονομέτρου… Μάλλον δεν τυγχάνει του απαιτούμενου σεβασμού το αίτημα των κριτών αλλά και ούτε και η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να λειτουργεί εύρυθμα το κλειστό…
Όσοι ζούμε στο χώρο του αθλήματός μας κατανοούμε την τεράστια σημασία που έχουν τα 2 χρονόμετρα για τη διαχείριση ενός αγώνα!

Πέρα βέβαια από τη διοίκηση του κλειστού μπαίνει και άλλο θέμα. Επειδή το γήπεδο χρησιμοποιείται τόσο για αγώνες τοπικούς όσο και εθνικών κατηγοριών, οι δύο διοργανώτριες αρχές έχουν επίγνωση του προβλήματος; Έχουν άραγε προβεί σε κάποια ενέργεια;

Θεωρούμε ότι δικαιούμαστε μία σαφή απάντηση στα λεγόμενά μας και πάνω απ όλα τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα πάψει να υφίσταται!».