Θλίψη για τον χαμό του Γιώργου Ζλάτη

Ενας σπουδαίος παράγοντας της Τερψίθεας, ο Γιώργος Ζλάτης,  άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/12) και η ΕΣΚΑΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την βαθιά της θλίψη.

Αναλυτικά:

«Η νίκη της ανδρικής ομάδας της Τερψιθέας Γλυφάδας επί του Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 85-41 για την Γ΄ ανδρών  ήταν η τελευταία χαρά που πήρε μια σπουδαία φυσιογνωμία για τα δεδομένα της πόλης της Γλυφάδας,  της Τερψιθέας αλλά και του ελληνικού μπάσκετ . Μιλάμε για τον Γιώργο Ζλάτη που άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή σε αθηναϊκό νοσοκομείο βυθίζοντας στο πένθος όλο το μπάσκετ, την Τερψιθέα που ήταν κυριολεκτικά η ζωή του (την είχε αφιερώσει στον σύλλογο και στα παιδιά )  αλλά και την  ΕΣΚΑΝΑ.

Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Παλάτος αλλά και το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά του και όπως το συνηθίζει η Ένωση μέλη του Δ.Σ.  θα παραστούν στην κηδεία του που θα γίνει την Δευτέρα στις 15.00 στο νεκροταφείο Γλυφάδας ενώ αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Χατζηκυριάκειο ορφανοτροφείο . Φυσικά  ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Ιωάννης Παπαδημητρίου ανέβαλε όλα τα παιχνίδια της Τερψιθέας Γλυφάδας που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».