Θλίψη στον ΟΦΗ από την απώλεια του Βασίλη Παπαδάκη

Ενας από τους ανθρώπους που επί σειρά ετών είχαν προσφέρει στον ΟΦΗ από διάφορα πόστα, έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας στη θλίψη την “οικογένεια” του συλλόγου. Ο Βασίλης Παπαδάκης ήταν για πολλά χρόνια έφορος στις ακαδημίες της ομάδας και μέλος του Ερασιτέχνη, ενώ ο γιός του Μύρωνας φόρεσε κι εκείνος τη φανέλα του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Βασίλη Παπαδάκη, στην οποία αναφέρεται: «Η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του Μύρων Παπαδάκη για τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα, Βασίλη Παπαδάκη.
Ο Βασίλης Παπαδάκης υπήρξε κατά το παρελθόν επι σειρά ετών έφορος στις Ακαδημίες τις Εφόδου, έφορος στο ανδρικό τμήμα καθώς και μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ο γιος του εκλιπόντος, Μύρων Παπαδάκης υπήρξε αρκετά χρόνια αθλητής μας.
Καλό παράδεισο Βασίλη! Ευχαριστούμε για όλα έχεις προσφέρει στην οικογένεια του ΟΦΗ».

Από την πλευρά του συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, στην οποία είναι προπονητής ο γιός του εκλιπόντος Μύρωνας.
«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον προπονητή της ομάδας μας, Μύρων Παπαδάκη και στους οικείους του, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα, Βασίλη.

Ο κ. Βασίλης Παπαδάκης υπήρξε για σειρά ετών μια δυναμική παρουσία στις κερκίδες του αθλήματος και η απουσία του θα γίνει αισθητή στον χώρο του κρητικού μπάσκετ.

Ευχόμαστε στην οικογένεια κουράγιο και δύναμη! Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σας. Καλό παράδεισο».