Θλίψη στο μπάσκετ των Τρικάλων, “έφυγε” ο προπονητής Χρήστος Γκότας

Θλίψη προκάλεσε στο μπάσκετ των Τρικάλων η είδηση του χαμού του 49χρονου προπονητή Χρήστου Γκότα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον Covid 19. Ο εκλιπών ήταν ιθύνων νους της ΑΕ Τρικάλων και βοηθός προπονητής στον Αίολο Τρικάλων και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων έχοντας προσβληθεί από covid-19. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία, χάνοντας εν τέλει τη μάχη αυτή.

Η είδηση του χαμού του προπονητή, οδήγησε στην απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης του Αίολου Τρικάλων με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έπειτα από σύμφωνη γνώμη και της ομοσπονδίας.

Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ
“Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Πηγή φωτό: trikalaola.gr