Ικανοποίηση και συγχαρητήρια…

Η ικανοποίηση στον Ερμή είναι διάχυτη καθώς ο φετινός στόχος επετεύχθη. Η ομάδα έχοντας χαμηλό μπάτζετ παρέμεινε στην κατηγορία, ενώ για ακόμα μία χρονιά σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας το τεχνικό τιμ, τους αθλητές για την επίτευξη του στόχου αλλά και τον κόσμο για τη συμπεράσταση.

Αναλυτικά:

«Η επίτευξη του στόχου της σωτηρίας μία αγωνιστική πριν το τέλος, έχει προκαλέσει ανακούφιση και ικανοποίηση στους διοικούντες του Ερμή Λαγκαδά που είδαν την ομάδα να καταφέρνει να πετύχει κάτι που στην αρχή της χρονιάς φαινόταν για πολλούς πολύ δύσκολο. Φυσικά και μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία ανήκει στη διοίκηση η οποία δημιούργησε με μικρό μπάτζετ ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών προεξέχοντος του ηγέτη και 1ου σκόρερ Σάββα Ηλιάδη συνεπικουρούμενου από τους Κέκελη και Αναγνωστόπουλο. Παρέα με τους νεαρούς Καμαριώτη, Πλιούκα, Λευκαδίτη, Καϊκλή, Ονάσογλου και τους παλιούς Γκαμούρα, Παρίτση, Τρούλιαλη, Νησιώτη επετεύχθη ο μεγάλος στόχος.

Ωστόσο η δύναμη της έδρας έδωσε για άλλη μια χρονιά μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Ο κόσμος ήταν παρών με εντυπωσιακό τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 5 παιχνίδια έγινε sold out με 500 φιλάθλους ενώ στα υπόλοιπα 10 το γήπεδο ήταν κατάμεστο με πάνω από 400 φίλους του Ερμή.

Βέβαια πέραν της έδρας, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι 2 εκτός έδρας νίκες κόντρα σε ομάδες με τον ίδιο στόχο όπως το Παγκράτι και ο Αμύντας καθώς και οι μεγάλες νίκες κόντρα σε Απόλλων Πατρών & Ίκαρους Σερρών.

Μέσα σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ήρεμη και απρόσκοπτη λειτουργία της ομάδας σε κάθε επίπεδο με κύριο φυσικά το οικονομικό όπου παρότι τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε επίπεδο, οι διοικούντες του Ερμή κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν.

Η διοίκηση της ομάδας στα πλαίσια της σωτηρίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ερμή Λαγκαδά με πολύ μεγάλη ικανοποίηση εκφράζει τα συγχαρητήρια σε τεχνικό team και αθλητές του Ερμή για την επίτευξη του στόχου ο οποίος ωστόσο θα ήταν ακόμη πιο δύσκολος αν δεν υπήρχε ο εκπληκτικός φίλαθλος κόσμος του Λαγκαδά ο οποίος για άλλη μια φορά κατέκτησε δικαίως τον τίτλο του M.V.P. της ομάδας».