Ισόπαλος και… ικανοποιημένος

Ισόπαλο (61-61) έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή ο Πιερικός/Αρχέλαος με τον Ηρακλή, αυτό όμως που έχει σημασία για τον Αστέριο Καλύβα είναι οι καλές εντυπώσεις που άφησε η ομάδα του. Παρ’ ότι ο Πιερικός/Αρχέλαος είναι μία από τις τελευταίες ομάδες που “χτίστηκαν” στη Β’ Εθνική (σίγουρα είναι η τελευταία στο βόρειο όμιλο…), είχε καλή απόδοση απέναντι σε μία ομάδα που όχι μόνο έχει “στηθεί” από πολύ νωρίς, αλλά αναμένεται να είναι και εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας.

Χρηστίδης: «Μπασκετομάνα η Κατερίνη»

Το παιχνίδι αυτό σήμανε παράλληλα και την επιστροφή του Χρήστου Χρηστίδη στην Κατερίνη, αυτή τη φορά ως αντιπάλου. Ο νυν πρόεδρος του Ηρακλή και πρώην τιμ μάνατζερ του Πιερικού Αρχελάου δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα των “μελανόλευκων”:

«Έγινε ένα πολύ καλό φιλικό παιγνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα πάλι στην Κατερίνη, έναν τόπο που πιστεύω ότι βοήθησα και εγώ από τη θέση μου βάζοντας ένα λιθαράκι στη μπασκετική του ανάπτυξη. Χαίρομαι γιατί μόνο φίλους έχω στην πόλη αυτή και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους να συνεχίσουν έτσι, γιατί η Κατερίνη είναι μια μπασκετομάνα και έτσι μπορεί και πρέπει να παραμείνει. Καλή δύναμη και καλή πορεία και στις δύο ομάδες».

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 37-29, 46-45, 61-61.