Ιτούδης: «Τύχη, Φριτζόν και ποιότητα»

itoudisΕυχαριστημένος από το θετικό αποτέλεσμα με την έννοια ότι η ομάδα του μπόρεσε να βρει λύσεις σε μια δύσκολη κατάσταση ήταν ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ελέγχαμε τον ρυθμό ο Παναθηναικός ήταν μέσα στο παιχνίδι συνεχώς λόγω της ικανότητας του στο επιθετικό ριμπάουντ και μας τιμώρησε για τα δικά μας λάθη. Ο Παναθηναικός βρήκε το μομέντουμ, τα μεγάλα σουτ, εμείς προσπαθήσαμε να κόψουμε την επικοινωνία που είχε ο Διαμαντίδης με τους ψηλούς, το καταφέραμε, γυρίσαμε το παιχνίδι αλλά στο τέλος για να κερδίσεις τον Παναθηναικό χρειάζεσαι και την τύχη και παίκτες όπως ο Φριτζόν οποίος διάβασε πολύ καλά την τελευταία φάση, έβαλε το τρίποντο και την βολή. Αυτό ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ και ένα από αυτά που πρέπει να διορθώσουμε είναι τα πολλά λάθη, 20 σήμερα που κάναμε».

 

Λούκιτς: «Μαθαίνεις πολλά από μια ήττα»

Σαν ένα καλό «μάθημα» ενόψει της συνέχειας αντιμετώπισε το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο προπονητής του Παναθηναικού Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Χρειάζεται να βελτιώσουμε πολλά και στην άμυνα και στην επίθεση, να περιορίσουμε τα λάθη και να πιστέψουμε στους νέους παίκτες όπως και το ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δύσκολα να πιστέψουμε ότι μπορούσαμε να το χάσουμε αλλά το χάσαμε και από μια ήττα μαθαίνεις καλύτερα ίσως από μια νίκη»

Μποχωρίδης : «Ήταν πολύ δύσκολη η επιστροφή για μένα»

 Η πρώτη φορά σαν φιλοξενούμενος στο… «σπίτι» σου είναι πάντα δύσκολη όπως σχολίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος για πρώτη φορά επέστρεψε στο Nick Galis Hall αυτή τη φορά σαν παίκτης του Παναθηναικού: «Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση. Ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, το είχα σκεφτεί πολύ αλλά τελικά ήταν χειρότερα απ’ ότι πίστευα. Πριν τον αγώνα ήμουν άσχημα αλλά χρειάζεται να κοιτάμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».