Ιωάννου: «Ας μην κρυβόμαστε, θέλουμε νίκη»

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως είναι στον Δούκα για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς είναι ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του που την Κυριακή (29/10, 17:00) θα αναμετρηθούν με τον Αμύντα στον Υμηττό.

Ο Στέλιος Ιωάννου, μίλησε για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, στάθηκε στα σημεία όπου ο αντίπαλος είναι δυνατός αλλά και στη συγκέντρωση και την αγωνιστική προσήλωση που θα πρέπει να έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Την Κυριακή παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα μαχητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε την προηγούμενη αγωνιστική με την Καστοριά. Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες που δουλεύουν πολλά χρόνια μαζί όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Χρειάζεται να επιδείξουμε αγωνιστική συγκέντρωση για 40 λεπτά και ας μην κρυβόμαστε θέλουμε μια καλή εμφάνιση και νίκη. Η αλήθεια είναι ότι το θετικό αποτέλεσμα το θέλουμε και για βαθμολογικούς αλλά κυρίως και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουμε μπροστά μας» .