Ιωάννου: «Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Έναν ακόμα «τελικό» έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα που την Τετάρτη (28/02, 19:00) θα υποδεχτεί, στο Δαΐς, τον Αμύντα, για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Γιάννη Γιαννόπουλο και τους παίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν για την επιβίωση τους.

Αυτό επισημαίνει και ο έμπειρος παίκτης των «μπλε» Στέλιος Ιωάννου, στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα περιθώρια έχουν λιγοστέψεικαι μάλιστα επικίνδυνα για εμάς. Κάθε αγώνας είτε εντός είτε εκτός είναι ξεχωριστός και θα πρέπει να παλέυουμε κάθε φορά για τη νίκη. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα όμως η ομάδα μας θα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική και στόχο μας να είναι η επικράτηση».

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Αμύντα, ο Στέλιος Ιωάννου επεσήμανε: «Η αναμέτρηση θα κριθεί στο πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε στο πλάνο του προπονητή μας και στη μαχητικότητα που θα δείξουμε. Εαν θέλουμε βέβαια να επαναλάβουμε την εμφάνιση τουπρώτου γύρου τότε θα πρέπει να είμαστε και εύστοχοι».