maxhtes-peuka-xatzikiriakidis-chatzikiriakidisΟι Μαχητές Δόξας Πεύκων παραμένουν αήττητοι ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, βγάζοντας μάλιστα ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, κάτι που μόνο με ικανοποίηση μπορεί να γεμίσει τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. «Μόνο ικανοποίηση μας αφήνει μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας. Οι παίκτες μου ανταποκρίνονται στις προκλήσεις με επιτυχία, τόσο εκτός, όσο και εντός έδρας. Αυτό μάλιστα γίνεται απέναντι σε ομάδες ιδιαίτερα ικανές όπως ο Πιερικός Αρχέλαος την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και σε ομάδες εξαιρετικά δουλεμένες και με αρχές στο παιχνίδι τους, όπως το Άργος Ορεστικό» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο έμπειρος τεχνικός.

«Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ ώριμα και κυρίως με απαίτηση για την νίκη, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Σε βασικά σημεία του παιχνιδιού ήμασταν αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί και αυτά τα στοιχεία μας έχουν φέρει μέχρι τώρα τα νικηφόρα αποτελέσματα. Εμείς συνεχίζουμε. Εχουμε μπροστά δυο ντέρμπι τόσο με τη Νέων μας (Κ20) Θεσσαλονίκης, όσο και με την αντρική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν».

Το καλύτερο ξεκίνημα στη Β’ Εθνική

Το αρχικό 4-0 που έχει κάνει η ομάδα των Πεύκων ισοδυναμεί φυσικά και με το καλύτερο ξεκίνημα της στη Β’ Εθνική, σε αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, οι Μαχητές Δόξας Πεύκων κάνουν κάθε χρόνο και καλύτερη πορεία. Τη σεζόν 2012-13 ξεκίνησαν με 2-2 και ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 7η θέση και με ρεκόρ 12-12. Τη σεζόν 2013-14 πέτυχαν τρεις νίκες στους πρώτους τέσσερις αγώνες τους και τερμάτισαν 3οι με απολογισμό 16-10. Φέτος έχουν ήδη 4-0…