Κάλεσμα Αιόλου για ΜΕΝΤ και «Στέγη»

Η πρωτοβουλία να προσφέρει τα έσοδα της κυριακάτικης αναμέτρησης με τη ΜΕΝΤ στη «Στέγη» αποτέλεσε το λόγο της σημερινής συνέντευξης Τύπου που έκανε ο Αίολος στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον». Ο λόγος δεν είναι φυσικά άλλος από το να μαζέψει η τρικαλινή ομάδα ένα ποσό για το ίδρυμα που στεγάζει παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Στο πανέλ της συνέτευξης Τύπου μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Χλωρός, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Ταμήλος, οι παίκτες Γιώργος Φούντας, Γιώργος Λεπενιώτης, ο συνεργάτης του Γιάννη Τζήμα, Μάκης Αλεξίου, η πρόεδρος του ιδρύματος «Στέγη» Κατερίνα Αθανασίου και ο εκπρόσωπος του ιδρύματος και δημοσιογράφος, Κώστας Αργυρούσης.

Αναλυτικά, είπαν τα εξής:

Νίκος Χλωρός

«Μετά από συνεννόηση με τη θεραπευτική κοινότητα Στέγη, επιλέξαμε τη 12η αγωνιστική και τον αγώνα με την ιστορική ομάδα της ΜΕΝΤ και αποφασίσαμε να καταβάλλουμε όλα τα χρήματα των εισιτηρίων στη Στέγη, καθώς ο αθλητισμός είναι και πολιτισμός. Καλούμε όλους να έρθουν στο γήπεδο να χαρούνε έναν πολύ καλό αγώνα και παράλληλα να δούνε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Μιχάλης Ταμήλος

«Παρά το ότι ο Αίολος είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο με λίγα έσοδα έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη χειρονομία. Η Στέγη ειναι ένα σωματείο που προσφέρει στην κοινωνία τα τελευταία χρόνια και νομίζω ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε, ώστε να στηρίξουμε τις οικογένειες των παιδιών που έχουν αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα. Και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα έρθει στο γήπεδο αφενός μεν για να παρακολουθήσει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από την άλλη να αφήσει τον οβολόν του γι’ αυτή την πολύ σημαντική κίνηση».

Γιώργος Φούντας

«Σίγουρα στις πολύ δύσκολες μέρες που περνάει ο ελληνικός λαός είναι πολύ σημαντικό γι αυτούς η κίνηση που κάνουμε. Συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες τα χρήματα από τα εισιτήρια να πάνε για το συγκεκριμένο σκοπό και ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και αυτή, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία σημαντική νίκη».

Γιώργος Λεπενιώτης

«Να τονίσω και εγώ ότι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το συγκεκριμένο σκοπό και όπως εμείς αγκαλιάζουμε τη Στέγη, το ίδιο να κάνει και ο κόσμος και όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δηλαδή η νίκη».

Μάκης Αλεξίου

«Ο προπονητής κ. Τζήμας δεν μπόρεσε να έρθει λόγω υποχρεώσεων, να συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά, ότι ο αγώνας έχει διπλή σημασία. Από τη μία θέλουμε να βοηθήσουμε μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα και από την άλλη να κερδίσουμε μία ιστορική ομάδα όπως η ΜΕΝΤ με πολύ καλούς παίκτες και προπονητή, παίρνοντας έτσι τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου μας».

Πηγή: sportrikala.gr