Κάλεσμα από τον Ηρακλή στον κόσμο

iraklisΚάλεσμα στον κόσμο του κάνει ο Ηρακλής εν όψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Κύμη, στο Ιβανώφειο.

Η ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής και οι συνεργάτες του, καλούν τους φιλάθλους του ιστορικού μας συλλόγου στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος στο Ιβανώφειο για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στους αθλητές μας και για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες μας.

Η συστράτευση όλων είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε ο Ηρακλής να πετύχει τους στόχους και το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Ένας είναι ο στόχος μας, η άνοδος στην Α1 και σε αυτό καλούμαστε όλοι και ο καθένας ανάλογα με την δύναμη του να προσφέρει εκείνο που επιβάλλει η ιστορία μας και οι στόχοι μας. Είναι αυτονόητο ότι η οικονομική ενίσχυση είναι απαραίτητη, γιατί με αυτό τον τρόπο δυναμώνουμε την ομάδα αλλά και δείχνουμε την αγάπη προς τον σύλλογο.

Για να χτίσουμε τον καινούριο Ηρακλή χρειάζεται η προσπάθεια όλων μας. Κατά την αυριανή συνάντηση για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, όλοι οι αθλητές της ακαδημίας μας θα εισέλθουν χωρίς καταβολή εισιτηρίου, για τους οπαδούς μας και τους φιλάθλους μας η τιμή εισιτηρίου είναι ελάχιστη και την καθορίσαμε στα 5 ευρώ.

Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε ήδη ότι έχουν τυπωθεί τα εισιτήρια διαρκείας και θα υπάρχουν για πώληση προς τους οπαδούς και φίλους στα γραφεία του συλλόγου μας, και στην είσοδο του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 50 ευρώ 100 ευρώ 200 ευρώ VIP 500 ευρώ