Κάλεσμα Αρκαδικού στους φιλάθλους

arkadikos-logoΚάλεσμα στον κόσμο κάνει ο Αρκαδικός εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Αγία Παρασκευή, ώστε οι φίλοι της ομάδας να συμπαρασταθούν στους παίκτες και να τους ενισχύσουν στην προσπάθεια να πάρουν τη νίκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης και αντιμετωπίζει το Σάββατο 12 Απριλίου την Αγία Παρασκευή (17.00), με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Στην προσπάθεια που θα κάνει ο Αρκαδικός για να φτάσει στη νίκη, θα πρέπει όλοι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό του, δημιουργώντας –όπως μόνο αυτοί ξέρουν- μία όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Οι επίσημες υποχρεώσεις του Αρκαδικού συνεχίζονται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Σάββατο 12 Απριλίου στις 17.00 την Αγία Παρασκευή στα πλαίσια της 23ης πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας».

Το ετήσιο «3 με 3» του Αρκαδικού

Τα εσωτερικά τουρνουά «3 με 3» και οι διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες του Αρκαδικού στα τμήματα υποδομής έχουν καθιερωθεί πλέον.

Το πρωί του Σαββάτου λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης οι εκκολαπτόμενοι άσσοι του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις αγωνιστικές τους αρετές παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα συναγωνιζόμενοι σε ομάδες των τριών ατόμων.

Το πρωινό του Σαββάτου τα παιδιά θα χορτάσουν μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο με τους ανθρώπους του συλλόγου και των τμημάτων υποδομών του Αρκαδικού να τους ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις. αγωνιστικής και καλείται το φίλαθλο κοινό της