Κάλεσμα για βοήθεια…

Κάλεσμα στα μέλη του κάνει ο ΠΣΑΚ, προκειμένου να βοηθήσουν την προσπάθεια της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών να αποκτήσει καινούργιο εξοπλισμό, μετά την κλοπή που υπέστη πρόσφατα για δεύτερη φορά.

Αναλυτικά η επιστολή της Ε.ΨΥ.ΜΕ:

«ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ
ΕΔΡΑ: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Τ.Κ. 18648
ΤΗΛ- FAX:210-4635391 – 210-4419181

· ΕΚΚΕΕ ΑμεΑ
· ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΥ
· ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ
· ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
email:eteria@otenet.gr
http : www.epsyme.gr
Πληροφορίες: Δεπάστας Χαράλαμπος – κοινωνικός λειτουργός

Δραπετσώνα, 28/02/2013 Αρ.Πρωτ: 650

Υπόψη: κ. Παπαμακάριου Εμμανουήλ (Πρόεδρος Π.Σ.Α.Κ)

Θέμα: Επιστολή Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με) προς Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ).

Αγαπημένοι μας φίλοι, συνεργάτες και σύμμαχοι των προσπαθειών μας, σας κοινοποιούμε ένα δυσάρεστο συμβάν που συνέβη στο Φορέα μας το βράδυ στης 26ης Φεβρουαρίου. Η Ε.Ψυ.Με ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ από ΛΗΣΤΕΣ για δεύτερη φορά σε λιγότερο από δύο χρόνια. Τα σημαντικότερα από τα αντικείμενα που εκλάπησαν ήταν:

– 13 Η/Υ
– 1 laptop
– 1 τηλεόραση
– 1 DvD player
– Πολλά τρόφιμα

ενώ υπάρχουν και αρκετές καταστροφές στο χώρο…

Δε χρειάζεται καν να αναφερθεί για την αναστάτωση και τη θλίψη του προσωπικού και φυσικά, το σημαντικότερο όλων, των εκπαιδευομένων μας.

Δεδομένης της πρωτοφανούς δυσμένειας των οικονομικών των φορέων ψυχικής υγείας, που γνωρίζετε καθώς είστε πολύ κοντά μας, είναι πάρα πολύ δύσκολη η άμεση αντικατάσταση των παραπάνω. Έτσι, λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες του Κέντρου σχεδόν παγώνουν μέχρι να βρεθεί λύση.

Αξιολογώντας την κατάσταση, η ενίσχυσή μας με Η/Υ (καινούργιους ή ελαφρά χρησιμοποιημένους) είναι ανάγκη άμεση (υπάρχει μια ελάχιστη προτίμηση στα laptops ώστε να μεταφέρονται καθημερινά και μην ξαναμείνει τίποτα τόσο σημαντικό στο Φορέα μας). Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εργαστούν με αποτέλεσμα να μένουν πίσω σημαντικές υποχρεώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα με εκπαιδευομένους μας παγώνουν και επίσης, τίθεται σε κίνδυνο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιεί ήδη ο Φορέας μας (μέσω ΕΣΠΑ) «Υπάλληλος σύγχρονου γραφείου» για ανέργους ΑμεΑ, όπου οι Η/Υ είναι απαραίτητοι.

Ζητούμε από εσάς τη στήριξη σας και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και τη συνεργασία μας, προβάλλοντας και κοινοποιώντας το γεγονός, προτείνοντας μας δράσεις, τρόπους, άτομα ή φορείς που θα μπορούσαν να καλύψουν άμεσα αυτή την πολύ σημαντική απώλεια.

Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία καθώς και για αμεσότερη επικοινωνία είμαστε στη διάθεσή σας.

Μετά τιμής,

Για την Ε.ΨΥ.ΜΕ.
Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος – Πρόεδρος Δ.Σ.
Δυναμίδη Σιμέλα – Κοινωνική Λειτουργός».