Κάλεσμα εν όψει ντέρμπι για τη Νικόπολη

Για ένα δυνατό ντέρμπι ετοιμάζεται η Νικόπολη απέναντι στα ανταγωνιστικά Φάρσαλα και εν όψει του κυριακάτικου αγώνα ζητά τη βοήθεια του κόσμου, ώτσε να κατάφερει όχι μόνο να πάρει τη νίκη, αλλά και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. 

H ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής , μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας, συνεχίζεται την Κυριακή 05/03 με την 18η αγωνιστική ημέρα. Η ομάδα μας, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Βίκου Ζαγοροχώρια στα Ιωάννινα την προηγούμενη αγωνιστική, συνέχισε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Την προσεχή Κυριακή θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Γ.Σ. Φαρσάλων με τον οποίο ισοβαθμεί στην 3η θέση του ομίλου μαζί και με τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε ηττηθεί στο κλειστό των Φαρσάλων με 76-66 μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η ομάδα μας έχει δύσκολη αποστολή καθώς έχει θέσει ως στόχο τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την υπερκάλυψη της διαφοράς των 10 πόντων του 1ου παιχνιδιού ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Το διοικητικό συμβούλιο ΣΚ Νικόπολη καλεί τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να δώσουν ισχυρό παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να δώσουν δύναμη και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».