Κάλεσμα σε κόσμο και προσοχή στην άμυνα…

Η επιστροφή του Διαγόρα στις νίκες αποτελεί αυτοσκοπό μετά τις τρεις σερί ήττες που τον έφεραν πολύ πίσω στη μάχη της ανόδου. Η ομάδα της Ρόδου έκανε κάλεσμα στον κόσμο για τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ ο Γιάννης Τσακίρης επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου…

«Ο Ηρακλής έχει αποκτήσει σταθερότητα, έχει βρει ρυθμό και προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς προερχόμαστε από τρεις ήττες αλλά πρέπει να τις αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μόνο το ματς με τον Ηρακλή. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ την άμυνά μας γιατί συνήθως όταν πάμε σε υψηλό σκορ, χάνουμε τα παιχνίδια. Να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να ξεχάσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές και να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος του πρωταθλήματος» δήλωσε ο Γιάννης Τσακίρης, προσθέτοντας το εξής μήνυμα:

«Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και ώθηση και δεν θα είχαμε φτάσει τόσο μακριά αν δεν τον είχαμε στο πλευρό μας. Ο Διαγόρας όμως είναι ένα σωματείο που καλλιεργεί τον αθλητισμό και το φίλαθλο πνεύμα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι φίλοι της ομάδας. Τα παιχνίδια στο γήπεδό μας πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή και όλοι πρέπει να φεύγουν ευχαριστημένοι, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Η ανακοίνωση του Διαγόρα για τον αυριανό αγώνα:

«Στο προσεχή αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Κυριακή 18/3/2012, 17:00), ο Διαγόρας χρειάζεται τους φίλους της ομάδας και τους ζητά να προσέλθουν στο γήπεδο για να επευφημήσουν τους παίκτες μας, αλλά ταυτόχρονα να υποδεχθούν με φίλαθλο πνεύμα την ομάδα του Γηραιού της Θεσσαλονίκης, μια ομάδα ιστορική όπως ο Διαγόρας.

Ο Διαγόρας ελπίζει στην μαζική προσέλευση των φίλων του Συλλόγου και απευθύνει έκκληση σε όλους να στηρίξουν την ομάδα και να αποτρέψουν οτιδήποτε θα επιβαρύνει την ήδη δυσχερή θέση του Συλλόγου ενόψει της απόφασης από την πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας».