Κάλεσμα στον αγώνα της χρονιάς

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής χρονιάς έχει μπροστά του ο Αιγινιακός. Μέσα σε 40 λεπτά θα κριθεί αν θα μπορέσει να… ξεκουραστεί, έχοντας πετύχει τη παραμονή του στη κατηγορία, ή αν η αγωνία για το μέλλον του στη Γ΄ Εθνική θα συνεχίσει να τον «συντροφεύει» μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και της Β΄ Εθνικής και πολύ πιθανόν και ο αγώνας μπαράζ με τους Τιτάνες Δράμας.

Οι παίκτες του Τάσου Θωμαϊδη προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με τη Κρύα Βρύση έχοντας πάντα υπόψη τους ότι θα πρέπει να κερδίσουν τον αντίπαλο τους με 12 πόντους και άνω. Ακόμη και οι 12 αρκούν(αυτή είναι η διαφορά με την οποία είχαν χάσει στο πρώτο παιχνίδι) γιατί το Αιγίνιο έχει καλύτερη άμυνα.

Όμως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Αιγινιακού δεν θα είναι μόνοι τους στον τόσο κρίσιμο αγώνα της προσεχούς Κυριακής. Η διοίκηση έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλη τη Βόρεια Πιερία και το γήπεδο της ομάδας αναμένεται να είναι κατάμεστο ώστε οι φίλαθλοι να δώσουν στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για τη μεγάλη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ενώ ο κ. Θωμαϊδης αποφάσισε αυτή την εβδομάδα να επικεντρωθούν όλοι στον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσουν τα ατού του αντιπάλου και να μην δώσουν φιλικό.

Ο πρόεδρος, Νίκος Μπογιατζής από τη πλευρά του μιλώντας για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι αλλά και για τη πορεία του Αιγινιακού δήλωσε: «Αν και είχαμε τη δυνατότητα να παραμείνουμε νωρίτερα στη κατηγορία ευελπιστούμε πως έστω και καθυστερημένα θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τη διαφορά κόντρα στη Κρύα Βρύση και να παραμείνουμε στη κατηγορία αποφεύγοντας ενδεχόμενο παιχνίδι μπαράζ με τους Τιτάνες Δράμας. Είμαστε σε καλή κατάσταση, στους τελευταίους έξι αγώνες πετύχαμε πέντε νίκες και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και στη τελευταία αγωνιστική έστω και αν η διαφορά φαντάζει κάπως μεγάλη. Απευθύνουμε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να σταθεί στο πλευρό μας ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μαζί τη νίκη που χρειαζόμαστε».