Κάλεσμα στον κόσμο η Αγία Παρασκευή

Μετά την ήττα-σοκ από τον Αίαντα Ευόσμου, η νίκη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Διαγόρα θεωρείται αν μη τι άλλο επιτακτική για την Αγία Παρασκευή. Στη “Σάντα” ελπίζουν αυτό το ματς να αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα μετά το αρχικό 1-4 και γι αυτό το λόγο κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Χατζηπανηγύρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η παρουσία σας είναι επιτακτική και αναγκαία !!!

Η ΚΑΠ δεν έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης, λοιπόν, από το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα στις τάξεις της. Αυτό θα συμβεί πρώτα και κύρια εφόσον η Αγία Παρασκευή έχει την συμπαράσταση και στήριξη του κόσμου της. Χωρίς εσάς το κλειστό του Κοντόπευκου μοιάζει “κρύο” και δίχως τον λαό της η ομάδα μας δεν νιώθει την “ζεστασιά” της έδρας μας…

Στην παρούσα φάση η ΚΑΠ σας χρειάζεται στο πλευρό της, ώστε να της δώσετε την απαραίτητη ώθηση -που τόσα χρόνια ξέρετε πολύ καλά να το πράττετε- και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, ενώ παράλληλα θα δείξετε έμπρακτα ότι στα δύσκολα είστε κοντά στην ομάδα και την στηρίζετε! Να είστε σίγουροι ότι με τη δική σας παρουσία η Αγία Παρασκευή γιγαντώνεται και είναι πιο δυνατή! Γι’ αυτό και πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να δώσετε το παρών, όχι μόνο στον κυριακάτικο ματς με τον Διαγόρα, αλλά και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας! Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική και επιβεβλημένη!!!

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 14.00 στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό στον αγώνα και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!».