Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα μέσω ανακοίνωσης έκανα στον κόσμο οι Ικαροι Σερρών  για τον σαββατιάτικο  (9/3) αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας.

 Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 9/3/2013 στις 17:00 με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Οι Ίκαροι έχοντας εκπληρώσει τον βασικό τους στόχο στο πρωτάθλημα προσκαλούν όλο τον κόσμο των «κυανοκίτρινων», αλλά και τον απλό φίλαθλο του μπάσκετ να δώσει μαζικά τα παρόν στο ΔΑΚ Σερρών και να ωθήσει την ομάδα μας να επιστρέψει στις νίκες, στηρίζοντας την προσπάθεια για μια νέα διάκριση».

 

Παρακολουθούμε την ομάδα μας εντός κι εκτός έδρας όχι γιατί είναι σε τροχιά ανόδου αλλά γιατί αγαπάμε την ιδέα που εκπροσωπεί!

 

Η βιτρίνα του Σερραϊκού μπάσκετ και κατ’ επέκταση κορυφαία ομάδα του Σερραϊκού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια, είναι οι ΙΚΑΡΟΙ, που αξίζουν της συμπαράστασης, όλης της αθλητικής οικογένειας των Σερρών, ανεξαρτήτως αθλήματος. Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας».