Κάλεσμα στον κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λαύριο με την  οποία καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν στην ομάδα το Σάββατο απέναντι στον Αρκαδικό. Η ομάδα της ανατολικής Αττικής θα παλέψει για τη δεύτερη νίκη της και γι΄αυτό ζητά από τον κόσμο να ενισχύσουν το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη, ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί στο τέλος τη νίκη…

Αναλυτικά:

«Μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΝΚ η ομάδα μπάσκετ του ΛΑΥΡΙΟΥ δίνει αύριο, Σάββατο (15/10), έναν εξίσου σημαντικό αγώνα φιλοξενώντας τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ. Στόχος της ομάδας είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από αυτή την αναμέτρηση, η επίτευξη και διατήρηση του αήττητου της έδρας της, φιλοδοξώντας να πετύχει ένα ακόμη καλύτερο ρεκόρ νικών από πέρσι.

Μια αλώβητη έδρα δίνει, αυτόματα, εκτός από ψυχολογικό και ουσιαστικό βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ομάδων, διαμηνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι μόνο εύκολη αποστολή δεν θα έχει, η οποιασδήποτε δυναμικότητας, ομάδα φιλοξενηθεί στο κλειστό του ΛΑΥΡΙΟΥ.

Για να επιτευχθεί αυτό, ο Γ Σ ΛΑΥΡΙΟΥ καλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης να γεμίσουν το κλειστό, ώστε και με τη δική τους βοήθεια να πανηγυρίσουν, στο φινάλε μαζί με τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη, τη νίκη!

Αυτή η ομάδα που για δεύτερη σεζόν αγωνίζεται στην Α2, εκπροσωπώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τα αθλητικά δρώμενα της Ανατολικής Αττικής, έχει θέσει υψηλούς στόχους, που όμως για να τους πραγματοποιήσει, επιβάλλεται να έχει και τη βοήθεια των φίλων της, γιατί… δεν της αξίζει τίποτα λιγότερα από ένα κατάμεστο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα! ».