Κάλεσμα στους φιλάθλους από το Αγρίνιο

Την προετοιμασία του ξεκίνησε τη Δευτέρα το Αγρίνιο και με ανακοίνωση του καλεί τους φίλους του να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της νέας σεζόν. Μια σεζόν που αναμένεται συναρπαστική κι ελπίζουμε να μας προσφέρει άπειρες συγκινήσεις. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να καθιερωθούμε στο μπασκετικό χάρτη της χώρας.

Ευχόμαστε σε όλους τους παίχτες μας, στο τεχνικό επιτελείο, στα μέλη του Δ.Σ. , στα μέλη του ΑΟ Αγρινίου και σε όλους αυτούς που και φέτος στηρίζουν την προσπάθεια μας καλή σεζόν. Κυρίως για το τεχνικό επιτελείο και τους παίχτες ευχόμαστε να είναι μια χρονιά χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Καλούμε τους φιλάθλους μας και τους φιλάθλους της καλαθοσφαίρισης της πόλης μας να αποτελέσουν και φέτος τον 6ο παίκτη, να δώσουν εκ νέου βροντερό παρόν στο ανακαινισμένο πλέον ΔΑΚ για να ζήσουμε μαζί αξέχαστες στιγμές και να στηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας μας. Κυρίως να προασπίσουμε το ευ αγωνίζεσθαι και να κινούμαστε πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζετε.

Όμως το μπασκετικό και εν γένει αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης μας απαρτίζεται κι από άλλα σωματεία. Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία, στους αθλητές τους, στους προπονητές και τους φιλάθλους τους καλή σεζόν με υγεία, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς.

Καλή σεζόν θα θέλαμε να ευχηθούμε, στα στελέχη της ΕΣΚΑΒΔΕ, στην διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας ΕΟΚ, στους διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν αγώνες και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και του έντυπου – ηλεκτρονικού τύπου.

Τέλος για την οικογένεια του μπάσκετ έχουμε την ευτυχή συγκυρία στην αφετηρία της σεζόν να βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ανδρών στη Σλοβενία. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα. Κάντε μας υπερήφανους για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της επίσημης αγαπημένης, που δίκαια κατέχεται όλα αυτά τα χρόνια στις καρδιές μας».