Κάλεσμα στους φιλάθλους

Τα Τρίκαλα στοχεύουν σε ακόμα μία δυναμική εμφάνιση το Σάββατο, αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γι΄αυτό τα Τρίκαλα BC καλούν με ανακοίνωσή τους, τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του TRIKALA B.C. ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους της πόλης και όχι μόνο που με την παρουσία τους στον αγώνα με τον Λαγκαδά αλλά και με την οικονομική του στήριξη προς της ομάδα (αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας) απέδειξαν ότι αξίζουν μια δυνατή και ισχυρή ομάδα μπάσκετ.

Το Σάββατο στις 5:00 η ομάδα μας δίνει ένα δυνατό αγώνα με αντίπαλο την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ Θες/νίκης. Σύμφωνα με την προκύρηξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το εισιτήριο του αγώνα θα πρέπει να είναι 10¤.

Το Δ.Σ. του TRIKALA B.C. όμως ανακοινώνει σε όλους τους φιλάθλους του ότι μπορούν με την αγορά των Καρτών Διαρκείας της ομάδας (30¤ μη αριθμημένα και 50¤ τα αριθμημένα) να παρακολουθήσουν τον σημαντικό αυτό αγώνα Κυπέλλου αλλά και όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

Για το λόγο αυτό έχει στηθεί και ειδικό περίπτερο (στην Ασκληπιού) όπου θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους για την αγορά εισιτηρίων».