Χρηστίδης: «Συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος»

Tις θερμές του ευχαριστίες προς τους παίκτες του Ηρακλή θέλησε να στείλει μέσω του «www.infobasket.gr» ο γενικός αρχηγός ή αλλιώς ο άνθρωπος που τρέχει για όλα στο τμήμα του «γηραιού» Χρήστος Χρηστίδης.

Ο παράγοντας του συλλόγου δήλωσε: «Συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που καταβάλουνε οι παίκτες από την αρχή της σεζόν ξεκινώντας από το -5 και με όλες τις αντίξοες συνθήκες που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε. Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και με όπλο και δύναμη την πίστη μας στο όνειρο και στον στόχο της παραμονής, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της προσπάθειας μας».

Στα αγωνιστικά ο Βασίλης Μουλλάκης συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στην γάμπα. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο ο έμπειρος γκαρντ θα είναι παρών στον αγώνα με το Στρατώνι. Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής μετά τις ενοχλήσεις που είχε στην γάμπα.

Κατά τα άλλα, ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους στο σαββατιάτικο(24/3)  παιχνίδι εξέδωσε ο  Ηρακλής εν όψει του κρίσιμου αγώνα με το Στρατώνι.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας με το Στρατώνι, το Σάββατο 24/3/2012 και ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο. Είναι σημαντικό να δώσουμε όλοι το παρόν στον κρίσιμο αγώνα για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία».