Κάλεσμα στον κόσμο, διάψευση για μεταγραφές

Μετά το σπουδαίο διπλό στο Ιβανώφειο, ο Φίλιππος έχει άλλη μία δύσκολη αποστολή την προσεχή Κυριακή, καθώς υποδέχεται τον αξιόμαχο Αίαντα Ευόσμου. Ο Δημήτρης Γκίμας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά κάποιο πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εφιστώντας την προσοχή για τις δυσκολίες που κρύβει ο αγώνας… «Σεβόμαστε τον Αίαντα και θα τον αντιμετωπίσουμε όπως και όλες τις ομάδες μέχρι τώρα. Δεν χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Εισιτήρια και μετάβαση στο γήπεδο

Στο “Δημήτρης Βικέλας” θα βρεθούν 500 παιδιά από γυμνάσια της Βέροιας, στα οποία μοιράστηκαν από την Πέμπτη εισιτήρια. Επίσης, η διοίκηση του Φιλίππου θα διαθέσει στα παιδιά της Ακαδημίας λεωφορείο για τη μετάβαση στο γήπεδο, το οποίο θα ξεκινήσει από την πλατεία της Ελιάς στις 16:15.

Τραπεζανλίδης: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας»

Στο filipposbc.gr μίλησε και ο πρόεδρος του μπασκετικού Φιλίππου, ο Γιώργος  Τραπεζανλίδης, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» ώστε να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη: «Η νίκη με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ένα προβάδισμα σε σχέση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω όμως ότι η πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος για τον Φίλιππο είναι από δω και πέρα. Απευθύνομαι στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να καταλάβει την κρισιμότητα των από δω και πέρα παιχνιδιών, αρχίζοντας με τον Αίαντα Εύοσμου την Κυριακή, και να βρεθεί στο γήπεδο δίνοντας ώθηση στην ομάδα για να κρατηθεί η έδρα μας αλώβητη. Η συγκλονιστική του παρουσία, στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν καθοριστική για τους παίχτες και τους προπονητές. Αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κάνω έκκληση λοιπόν στο φίλαθλο κοινό της Βέροιας να στηρίξει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας. Όμως δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός από παίχτες και προπονητές και όπως δήλωσα και στους ίδιους, τα πανηγύρια μετά την νίκη του Ηρακλή τέλειωσαν από την επόμενη μέρα. Η ομάδα αγωνιστικά αλλά και οικονομικά είναι στην καλύτερη της φάση και έχουμε όλες τις προδιαγραφές, στο δυσκολότερο, όπως είπα και προηγουμένως, σημείο τους πρωταθλήματος να διεκδικήσουμε καθαρά την άνοδο μας στην Α2. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο γήπεδο…».

«Προτεραιότητα το φετινό ρόστερ»

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Φιλίππου διέψευσε δημοσιεύματα περί συμφωνίας της ομάδας με παίκτες ενόψει της επόμενης σεζόν. «Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου περί μεταγραφικών κινήσεων της ομάδος θα θέλαμε να διευκρινίσουμε και ξεκαθαρίσουμε ότι στόχος της ομάδας αυτή τη στιγμή παραμένει μόνο η άνοδος στην Α2 κατηγορία, η οποία ακόμη δεν έχει επιτευχθεί μιας και ο δρόμος είναι ακόμη πολύ δύσκολος.

Το ρόστερ το οποίο διαθέτει φέτος η ομάδα του Φιλίππου είναι πολύ ποιοτικό, από τα καλύτερα της κατηγορίας, το οποίο το σεβόμαστε και το οποίο για μας, θα έχει προτεραιότητα και για την επόμενη χρονιά. Όσο αφορά για το μεταγραφικό σχεδιασμό που κάποιοι δήθεν δημοσιεύουν, το καλοκαίρι είναι κοντά και εφόσον η ομάδα πετύχει την άνοδο, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ τότε θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις της Διοίκησης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τραπεζανλίδης.