Κάλεσμα της Αγίας Παρασκευής στον κόσμο

Μετά την ήττα από τον Φιλαθλητικό, η Αγία Παρασκευή δεν έχει περιθώρια για στραβοπάτημα στο γήπεδό του, πολύ περισσότερο δε απέναντι στο Αιγάλεω. Το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι… must win για την ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη, η οποία κάλεσε τον κόσμο της για να τη στηρίξει στο κλειστό του Κοντόπευκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής:

«Η Αγία Παρασκευή πραγματοποιεί μία σπουδαία πορεία -μετά το άσχημο ξεκίνημα του πρωταθλήματος- και θέλει να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχών αποτελεσμάτων έπειτα από την ήττα μέσα στου Ζωγράφου, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο σκληροτράχηλο Αιγάλεω!

Το έργο της ΚΑΠ δεν θα είναι εύκολο, αφού το Αιγάλεω αναζητά την αγωνιστική του επανάκαμψη, ενώ προσέλαβε και νέο προπονητή και όπως είθισται η ψυχολογία μίας ομάδας που αλλάζει τεχνική ηγεσία, σχεδόν πάντα ανεβαίνει! Απ’ την άλλη, η ομάδα μας θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η νίκη είναι μονόδρομος!

Γι’ αυτό και η παρουσία του κόσμου της ομάδας στο κλειστό του Κοντόπευκου κρίνεται επιτακτική, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Θα περιμένουμε ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής να γεμίσει το γήπεδο ξανά και να δώσει την απαραίτητη ώθηση και βοήθεια στους παίκτες μας, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, πάντα στο φίλαθλο πλαίσιο που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια!

Η ΚΑΠ σας χρειάζεται στο πλευρό της! Βοηθείστε κι εσείς την ομάδα να ανέβει ακόμα ψηλότερα!

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 17.00, στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό στον αγώνα και να δυναμώσετε την προσπάθεια της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !»