Κάλεσμα του Προμηθέα για να γιορτάσουν την άνοδο

promhtheas-promitheas-logoΓια μια τελευταία φορά ως ομάδα της Γ’ εθνικής θέλει να αντικρίσει ο Προμηθέας τους φίλους του. Η ομάδα της Πάτρας, την Κυριακή (13/4), φιλοξενεί τη Νίκη Αμαρουσίου στο τελευταίο εντός έδρας ματς του συλλόγου και το μόνο που επιθυμεί είναι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει με πανηγύρια την παρουσία του στον 1ο όμιλο νότου.

Γι’ αυτό και το ΔΣ του συλλόγου προσκαλεί το πατρινό κοινό να δώσει το “παρών” στο γήπεδο της ΕΑΠ, να στηρίξει το σύλλογο και στη συνεχεία να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο στη Β εθνική. Φυσικά και ο Προμηθέας από την πλευρά του ως καλός… οικοδεσπότης έχει κρατήσει τις εκπλήξεις του για το τέλος, τι οποίες και θα μοιράσει σε όσους βρεθούν στο κλειστό της περιοχής, ως αναμνηστικό για τη φετινή πορεία.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του ΑΣΠ Προμηθέα προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, που καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2013-2014 στάθηκε με τον πιο ζεστό τρόπο στο πλευρό μας, να γιορτάσει μαζί μας την άνοδο στη Β΄ Εθνική Μπάσκετ την Κυριακή 13 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π., όπου και θα διεξαχθεί το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιγνίδι της ομάδας μας, για τον 1ο όμιλο του Νότου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, απέναντι στην 2η Νίκη Αμαρουσίου. Στον αγώνα, που όπως προαναφέραμε, θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής για την άνοδο του Προμηθέα στην Β΄ Εθνική, θα μοιραστούν αναμνηστικά και δώρα, ενώ τους φιλάθλους, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, περιμένουν διάφορες, ακόμα, ευχάριστες εκπλήξεις».