Κάλεσμα του Πρωτέα εν όψει Ερμή

prwteas grevenwnΤην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει την Κυριακή (3/4), ο Πρωτέας απέναντι στον Ερμή Αγιάς. Ο σύλλογος των Γρεβενών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό και να στηρίξει παίκτες και τεχνική ηγεσία στη δύσκολη αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Η ανακοίνωση:

«Τον Γ.Σ. Ερμής Αγιάς αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα του Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 03/04/2016 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Γρεβενών. Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν με την παρουσία τους την ομάδα των Γρεβενών να επανέλθει στις νίκες απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο».

Στο μεταξύ, ο Νίκος Γάτος ήταν ο τυχερός κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πρωτέα Γρεβενών και κέρδισε ένα smartphone προσφορά του καταστήματος «WIND Γρεβενών». Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες την ομάδα: «Ευχαριστούμε τον κο Ασλανίδη Γεώργιο για την ευγενική χορηγία του».