Κάνει τη διαφορά με Ντακούλια ο Πανελευσινιακός

Αυτή τη φορά, ο Πανελευσινιακός ανακοίνωσε μία ηχηρή μεταγραφή καθώς έκανε δικό του τον Χρήστο Ντακούλια, ο οποίος με την ικανότητα και την εμπειρία του θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ομάδα. Ετσι, οι δρόμοι του Νίκου Βούλγαρη με τον έμπειρο γκαρντ συναντώνται ξανά, μόνο που αυτή τη φορά θα βρεθούν από διαφορετικά πόστα, καθώς ο πρώτος έχει αυτή του προπονητή.

Η ανακοίνωση:

 «Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον αθλητή Ντακούλια Χρήστο (36χρ., 1.86), ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.  Ο Έλληνας γκαρντ με την ποιότητα του θα ισχυροποιήσει την περιφέρεια της ομάδας, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου θα αγωνιστεί για μια ακόμα χρονιά ο σύλλογος μας!

Την περασμένη σεζόν ο Χρήστος Ντακούλιας , αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ , στον 2ο Όμιλο Β ‘ Εθνικής Ανδρών έχοντας 353 πόντους σε 26 αγώνες (Μ.Ο. 13,6π) καθιστώντας τον 1ο σκόρερ στην ομάδα του, και μες την πρώτη 5αδα των top σκόρερ του Πρωταθλήματος !
Στο παρελθόν ο Αθλητής έχει αγωνιστεί με την φανέλα των ομάδων Περάματος – Ιωνικού Νίκαιας – Περιστερίου – ΑΕΛ – Παλαιού Φαλήρου – Αιγάλεω.
Καλώς όρισες στον Πανελευσινιακό ΑΟΚ Χρήστο ! Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος !».