Κάν’ το όπως στον πρώτο γύρο…

Η νίκη επί του Κόροιβου ήταν “εντός προγράμματος”, το ίδιο όμως θα μπορεί να πει ο Διαγόρας και στο ενδεχόμενο που δεν καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το κλειστό του Ζωγράφου το ερχόμενο Σάββατο. Πάντως, ο “γηραιός” είναι μία από τις δύο ομάδες που έχουν νικήσει τον Φιλαθλητικό, οπότε ξέρει καλά τη συνταγή και για να το επαναλάβει. Ο Γιάννης Τσακίρης ξέρει βέβαια ότι τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά αυτή τη φορά…

«Ο Φιλαθλητικός διαθέτει εξαιρετική ομάδα και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά τον Αίολο Τρικάλων, νομίζω ότι είναι η ομάδα που έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο πως αξίζει να παίζει στην Α2» τονίζει ο προπονητής του Διαγόρα για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

«Είναι από τις πλέον οργανωμένες ομάδες, έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, που αποτελείται από νέους, ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Βασίζεται κυρίως στο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και στις γρήγορες επιθέσεις. Στο παιχνίδι του α’ γύρου στην «τέντα» είχαμε δουλέψει πάρα πολύ καλά και αντεπεξήλθαμε με επιτυχία στις δυσκολίες του αγώνα, κερδίζοντας έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Τώρα τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, με δεδομένο ότι ο Φιλαθλητικός παίζει στην έδρα του, θα έχει καλή ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό του» συμπλήρωσε ο Τσακίρης, που πλέον έχει όλους τους παίκτες του μετά την επιστροφή του Αντώνη Χρύση.

Αυτός που αναμένεται να παραμείνει στην Αθήνα μετά τον αγώνα είναι ο Γιώργος Δημητρίου, που θα πάρει το απολυτήριό του από τον στρατό.

Πηγή: 12soccer.gr