Κάτοικοι Αλμυρού θα συνεχίσουν οι Κοντοστάθης και Γιωτόπουλος

Βασικά γρανάζια της ομάδας του Αλμυρού, που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας την περασμένη περίοδο και οδήγησαν στη Γ’ εθνική, παραμένουν στη… θέση τους! Με τον Βαγγέλη Κοντοστάθη να είναι ένας εκ των εκλεκτών του Παναγιώτη Νάνη και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αλμυρού και στις εθνικές κατηγορίες. Ο Αλμυριώτης φόργουορντ την περασμένη σεζόν είχε ξεδιπλώσει το επιθετικό του ταλέντο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, με 253 πόντους στα 18 παιχνίδια που αγωνίστηκε και με 44 τρίποντα. Πλέον ο Νάνης μπορεί να υπολογίζει στην επιθετική δύναμη που του προσφέρει η παραμονή του Κοντοστάθη στη “φαρέτρα” του Έλληνα προπονητή. Πέραν του Κοντοστάθη τη φανέλα του Αλμυρού θα συνεχίσει να φορά και ο Βασίλης Γιωτόπουλος, στον οποίο ο Νάνης ποντάρει αρκετά στην εμπειρία που έχει από το πέρασμά του στο παρελθόν από το “μαραθώνιο” της Γ’ εθνικής.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

“Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον αθλητή της ομάδας Βαγγέλη Κοντοστάθη. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά ο Βαγγέλης θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και στο μεγάλο βήμα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Ευχόμαστε στον Βαγγέλη Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα στο ταξίδι της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ”.

“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021. Ο Βασίλης έχοντας αγωνιστεί και στο παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες θα προσδώσει εμπειρία στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ΕΘΝΙΚΗ.
Ευχόμαστε στον Βασίλη Υγεία,Δύναμη και πολλές επιτυχίες στο ταξίδι της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..”.