Κάτοικος Παλαιού Φαλήρου γίνεται ο Άγγελος Σκόρδος

Το μεταγραφικό… γαϊτανάκι του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται, με τον σύλλογο να δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να δοθεί έμφαση στο νεανικό στοιχείο. Κινούμενοι, λοιπόν, προς αυτή την κατεύθυνση οι διοικούντες την ομάδα έκαναν… κάτοικο Παλαιού Φαλήρου τον Άγγελο Σκόρδο, με τον 19χρονο γκαρντ να δηλώνει έτοιμος να δώσει το 100% για τη νέα του ομάδα, δίχως να τον προβληματίζει το γεγονός ότι «κατέβηκε» κατηγορία. Άλλωστε όπως τόνισε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΑΟΠΦ «… η απόφαση να αφήσω την Α2 και να κατέβω κατηγορία ήταν αρκετά εύκολη όταν άκουσα για τις φιλοδοξίες αυτής της ομάδας».

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Σκόρδο (18/4/2002, 1.90μ.). Η ειλημμένη απόφαση προπονητή και διοίκησης να δημιουργηθεί ένα ρόστερ δυνατό και νεανικό έφερε στην ομάδα μας τον φέρελπι γκαρντ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Ο Άγγελος Σκόρδος ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στην πορεία μεταγράφηκε στην ομάδα του Περιστερίου. Με τον σύλλογο των Δυτικών προαστείων, κατάφερε να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020. Μάλιστα, σε εκείνη την ομάδα ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Καλιανιώτη, με τον οποίο θα συνυπάρξουν και φέτος στον Α.Ο.Π.Φ.

Η περσινή αγωνιστική περίοδος βρήκε τον νεαρό γκαρντ στην Α2 αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του νέου αποκτήματος της ομάδας μας, ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 όταν και εκπροσωπούσε τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Άγγελο στην «οικογένεια» του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Άγγελος Σκόρδος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα στα πλάνα του Coach Παπαδάτου για την φετινή χρονιά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα του Π. Φαλήρου να πραγματοποιήσει τους στόχους της στην προσεχή μπασκετική περίοδο. Η απόφαση να αφήσω την Α2 και να κατέβω κατηγορία ήταν αρκετά εύκολη όταν άκουσα για τις φιλοδοξίες αυτής της ομάδας. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου, για να κινηθεί στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας και γιατί όχι… να πετύχει και την άνοδο. Τέλος, πιστεύω πως σε προσωπικό επίπεδο είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου και ευχαριστώ τον coach και ολόκληρο το Π. Φάληρο που με καλωσόρισαν στην νέα μου «οικογένεια».