Κέκελης: «Τα δεδομένα έχουν αλλάξει»

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για τη φετινή χρονιά είναι αυτή που διανύουμε για τον Ερμή καθώς το προσεχές Σάββατο (31/3) θα δώσει το ματς – τελικό κόντρα στην ΑΕΚ. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Λαγκαδά θα αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού από την οποία απέχει 2 βαθμούς, ενώ με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Άργους, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας.

Ένας ακόμη λόγος που κάνει ακόμη πιο σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι είναι ο μεγάλος αντίπαλος που ακούει στο όνομα ΑΕΚ. Η πάλαι ποτέ ισχυρά κυρία του ελληνικού μπάσκετ αποτελεί σπουδαίο κίνητρο τόσο για την ομάδα του Ερμή όσο και για τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι για ακόμα μία φορά αναμένεται να δώσουν ισχυρό «παρών».

Ο Σπύρος Κέκελης μιλώντας για το επερχόμενο παιχνίδι ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο που παρά τα προβλήματά του είναι στο παιχνίδι διεκδίκησης της 3ης θέσης σε αντίθεση με εμάς που ο κύριος στόχος είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη εξασφάλιση της σωτηρίας. Στο πρώτο παιχνίδι στη Ζωφριά, βρήκαμε την ΑΕΚ σε φουλ φόρμα και ηττηθήκαμε με κατεβασμένα χέρια. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας έδρα που ειδικά για τον Ερμή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο. Ελπίζω ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας αλλά και σε όλη τη διοίκηση του Λαγκαδά, που όμοια της δύσκολα συναντάς στο χώρο του μπάσκετ”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Γκαμούρας επέστρεψε  στις προπονήσεις μετά από απουσία 20 ημερών, ενώ απών παραμένει ο στρατευμένος, Γιάννης Καϊκλής.