Μάχη με φόντο τον… κάμπο έχουμε τη Κυριακή ανάμεσα στον Αμπελώνα και τον Φοίνικα Λάρισας. Ο πρώτος θέλει νίκη για να παραμείνει στη κορυφή ενώ ο δεύτερος μετά το… δώρο που έκανε στον συμπολίτη του κερδίζοντας τη προηγούμενη αγωνιστική τη Νίκη Βόλου (μέχρι πρότινος συγκάτοικο του Αμπελώνα) θέλει …ως «αντάλλαγμα» και το μεγάλο διπλό για να μπορέσει να πλησιάσει τη κορυφή.

Η Νίκη Βόλου έχει και αυτή ένα ντέρμπι να κερδίσει, αυτό με τον Αετό Κιλκίς, ο οποίος ευελπιστεί να πάει κάπου ακόμη καλύτερα από τη τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται τώρα.

Η Μεταμόρφωση Βόλου θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών της και έχει ως στόχο αυτή τη φορά τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης ενώ να επανέλθει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών φιλοδοξεί ο Ηρακλής Κοζάνης κερδίζοντας μέσα στη Μακάμπη.

Έχει πλησιάσει επικίνδυνα τις θέσεις που σε βάζουν σε περιπέτειες και θέλει να απομακρυνθεί άμεσα. Ο Αιγινιακός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την έδρα του κερδίζοντας το Άργος Ορεστικό όπως ακριβώς και η Έδεσσα απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Αξιούπολης.Με την έλευση της νέας χρονιάς έκανε μια νέα αρχή επικρατώντας του Αλέξανδρου Αξιούπολης και τώρα ο Πρωτέας Γρεβενών καλείτε να συνεχίσει αυτό που άρχισε κερδίζοντας και τον αρκετά πιο δυνατό Αριστοτέλη Επανομής.

 Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. – Μεταμόρφωση Β. (Κρ. Βρύσης, 18:00)
Αιγινιακός – Αργος Ορεστικό (Αιγινίου, 18:00)
Μακάμπι – Ηρακλής Κοζ. (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβ. – Αριστ. Επανωμής (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Αλέ. Αξιούπολης (Εδεσσας, 18:00)
Νίκη Βόλου – Αετός Κιλκίς (Ν. Ιωνίας, 18:00)
Αμπελώνας – Φοίνιξ Λαρ. 9Αμπελώνα, 18:00)