Καθένας έχει και την άποψή του…

Απ’ την πρώτη στιγμή που το www.infobasket.gr βρέθηκε στον «διαδικτυακό αέρα» η άποψη των συντελεστών του ήταν ξεκάθαρη. Στόχος μας κι επιθυμία μας είναι να δίνουμε «βήμα» σε όλους εκείνους που παλεύουν καθημερινά για το άθλημα που λατρεύουμε, δίχως μάλιστα -όπως γνωρίζουμε αρκετά καλά- να έχουν και τη δέουσα προσοχή, παρόλο που όπως αποδεικνύεται στην πορεία αποτελούν τον βασικό «αιμοδότη» του ελληνικού μπάσκετ. Απ’ το ξεκίνημά μας δεν κλείσαμε την… πόρτα μας σε κανέναν. Κι ούτε πρόκειται να το πράξουμε

Κι αυτό το αποδεικνύουμε και στην πράξη, δημοσιεύοντας την επιστολή που μας έστειλε ο προπονητής Κώστας Σορώτος, με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του στα όσα υποστηρίζει γι’ αυτόν «O Φροντιστής» μας!

Ο κόουτς διάβασε την άποψη του «Φροντιστή», αλλά θέλει να εκφράσει τις αντιρρήσεις του. Κάτι που φυσικά δεν του αρνούμαστε να το πράξει. Και του δίνουμε το βήμα…

«Γεια σας. διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο σας στη στήλη σας “ο Φροντιστής” όπου ανώνυμος συντάκτης σας αναφέρεται στο πρόσωπο μου και γράφει: ο καλύτερος προπονητής και γνώστης της κατηγορίας δεν μπορεί να αντέξει ούτε 20 μέρες μακριά από τον Πειραιά…..Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο μετρούσε τις μέρες στη Κατερίνη σαν τον φαντάρο και αυτό άρχισε να φαίνεται στην ομάδα. Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και κάποια δουλειά προέκυπτε την Δευτέρα στην Αθήνα και ανέβαινε στην Κατερίνη Τρίτη απόγευμα….

Έχω να πληροφορήσω τον συντάκτη του άρθρου σας ότι είναι πολύ κακά πληροφορημένος και ότι στους 4 μήνες παραμονής μου στην πόλη της Κατερίνης έλειψα μόλις 2 Δευτέρες και αυτές ήταν μία πριν το παιχνίδι στην Δράμα για την κηδεία παιδικού μου και αδελφικού μου φίλου και η άλλη ήταν πριν το παιχνίδι με τον Αρκαδικό για προσωπικούς ιατρικούς λόγους.

Αυτά προς ενημέρωση σας και κυρίως για διόρθωσή του πληροφοριοδότη σας ο οποίος σίγουρα δεν ανήκει στους συντάκτες σας αλλά είμαι βέβαιος ότι ανήκει στους κόλπους της πρώην ομάδας μου και συγκεκριμένα στο κομμάτι αυτής που δεν έπρεπε να ψάχνει τις ευθύνες των άλλων αλλά να κάνει την αυτοκριτική της και να ζητάει ταπεινά συγγνώμη για το κακό που έχει κάνει σε ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και τον χρυσοπληρώνουν όχι για να συκοφαντεί και να βρίζει αλλά για να παίζει….

Ως άνθρωπος πάντα ξέρω να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να προστατεύω παίκτες και συνεργάτες μου πράγμα που κάνω στα 32 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας και το ξέρουν οι πάντες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το σχόλιό σας είναι επιεικώς άδικο.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΣΟΡΩΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ»

Ο καθένας κόουτς έχει την άποψή του, τις πηγές του και βλέπει τα πράγματα απ’ την δική του οπτική γωνία. Σεβαστό…