Κορίτσια με… εσώρουχα σε μπασκετική δράση!!!

Η Αμερική αγαπά το μπάσκετ, η Αμερική αγαπά τις ωραίες γυναίκες… Κι όταν η ομορφιά συνταντά το παρκέ, τότε το αποτέλεσμα είναι το LBL, το Lingerie Basketball League! Ή σε απλά ελληνικά το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών με εσώρουχα!!!
Το LBL (Lingerie Basketball League), έχει βαλθεί ν’ ανταγωνιστεί εκείνο του αμερικάνικου football κι όπως υπόσχονται οι εμπνευστές του, αλλά κι οι 38 παίκτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό. Ήδη ο προγραμματισμός της χρονιάς για το LBL έχει γίνει, ενώ στο… μενού περιλαμβάνονται πέρα απ’ τους αγώνες που θα προσφέρουν στο φιλοθέαμον (ανδρικό ως επί το πλείστον) κοινό μάχες… στήθος με στήθος, και έξτρα εκδηλώσεις!!!
Μάλιστα φρόντισαν να δώσουν ήδη και τα πρώτα δείγματα, στο Draft Party που διοργάνωσαν και στο οποίο εμφανίστηκαν οι παίκτριες φορώντας τις… στολές τους κι ανεβάζοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο.
Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα, σ’ αυτή την πρώτη του σεζόν αποτελείται από τέσσερις ομάδες με 38 κορίτσια έτοιμα να δώσουν όλο τους το… είναι στο παρκέ, φορώντας τα “καυτά” εσώρουχά τους! Είναι οι LA Beauties, οι LA Divas, οι LA Glam και οι LA Starlets… Όπως γίνεται κατανοητό κι απ’ τα ονόματα των ομάδων και οι τέσσερις έχουν έδρα τους το Λος Άντζελες…
Φυσικά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν έχει διαφορές με τους… κανονικούς αγώνες μπάσκετ μόνο στον ενδυματολογικό του τομέα. Υπάρχουν και στους κανονισμούς, με το κάθε παιχνίδι να είναι διάρκειας δύο 20λέπτων, μ’ ένα έξτρα τρίπλετο στην περίπτωση που χρειαστεί παράταση, οι επιθέσεις διαρκούν 35 δευτερολέπτα, δεν υπάρχει ο κανονισμός των 3 δευτερολέπτων στη ρακέτα, η γραμμή του τριπόντου είναι στο όριο που έχουν στο high school, οι τέσσερις (τυχεροί) προπονητές θα έχουν δύο πλήρη τάιμ άουτ, αλλά και δύο ακόμη των 20 δευτερολέπτων, ενώ όταν υπάρχει διεκδικούμενη μπάλα ανάμεσα σε δύο παίκτριες, εφαρμόζεται ο παλιός καλός κανόνας του τζάμπολ.Τελευταία, αλλά απαραίτητη επισήμανση των διοργανωτών είναι πως οι θεατές των αναμετρήσεων θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι άνω των 18, η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με μετρητά και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και δεν θα επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ