«Και ο εθελοντισμός έχει τα όρια του»

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο Χολαργός μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτή την ανακοίνωση – ανοικτή επιστολή με αφορμή την αναφορά που έγινε σε δημοσίευμα που αφορά τις ομάδες του Χολαργού. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ‘ότι η πρώην δημοτική αρχή Χολαργού επιδοτούσε αθλητικές ομάδες υπό τον όρο να προσλαμβάνουν υπαλλήλους’. Δεν υπάρχει αναληθέστερο δημοσίευμα για τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού.

Ποτέ δεν έχει πληρωθεί υπάλληλος του ΔΑΟΧ από την ομάδα μας. Μας κάνει τεράστια εντύπωση που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αναφέρεται στις αθλητικές ομάδες του Χολαργού. Αναφέρεται στον αθλητικό χώρο του προαστίου μας μακρόθεν. Δεν θυμόμαστε ποτέ να ήρθε κοντά στον χώρο και συγκεκριμένα για την ομάδα του ΚΟ Χολαργού δεν έκανε δημοσιογραφική έρευνα για να διαπιστώσει τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εθελοντές του σωματείου μας, είτε εντός είτε εκτός Διοικητικού Συμβουλίου.

Πώς διέφυγε από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι διώχνουμε παιδιά του προαστίου μας που θέλουν να ασχοληθούν με το basket γιατί δεν έχουμε άλλους χώρους να αθληθούν; Ότι ακόμα περιμένουμε την απάντηση του Δημάρχου κ. Ξύδη και της κ. Ευαγγελοπούλου στο αίτημά μας να κλεισθούν κάποια ανοικτά γήπεδα για να γυμνάζονται αξιοπρεπώς τα παιδιά του Χολαργού; Η δημοσιογραφική έρευνα δεν διαπίστωσε ότι μετά την προπόνηση φεύγουν μέσα στο κρύο ιδρωμένα παιδιά 10-15 ετών διότι προπονούνται σε ανοικτά γήπεδα χωρίς αποδυτήρια;

Ότι δεν υπήρχε κυλικείο στο κλειστό του Χολαργού για να πιούν νερό τα παιδιά και οι γονείς του προαστίου μας για πάνω από ένα χρόνο; Ότι το κλειστό γήπεδο ¨Αν. Τρίτσης¨ μόλις πριν από λίγες ημέρες πήρε άδεια για την τέλεση αγώνων από την περιφέρεια, ενώ τα υπόλοιπα γήπεδα του Χολαργού ακόμα δεν αδειοδοτήθηκαν; Ότι ακόμα δεν γνωρίζει κανένας τί θα γίνει με τις επιδοτήσεις των αθλητικών σωματείων του Χολαργού; Με την ευκαιρία αυτή καλούμε τον Δήμαρχο κ. Ξύδη και την κ. Ευαγγελοπούλου να ασχοληθούν σοβαρά και υπεύθυνα με τα μεγάλα προβλήματα των αθλητικών σωματείων, γιατί και ο εθελοντισμός έχει τα όριά του!

Καλούμε και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Χολαργού από όλες τις παρατάξεις να πιέσουν τη Δημοτική Αρχή προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους δημοσιογράφους κ. Βραχιολίδη, κ. Δεληγιάννη, κ. Κουγιουμτζόπουλο, καθώς και τον ιστότοπο www.myxolargos.gr για τη διαχρονική στήριξη του σωματείου μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φιλάθλους μας που δώσανε βροντερό παρών την Κυριακή στο γήπεδο μας και πανηγύρισαν την τρίτη μας νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Το ΔΣ του ΚΟΧ».