Και στην… ούγια Καϊμακόγλου!!!

Τις πόρτες του ανοίγει το 1st Biofit Basketball Camp στον Δήμο Ερμιονίδας και για δύο περιόδους (18-30 Ιουνίου) θα δώσει την ευκαιρία σε όσους το επισκεφτούν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά προσωπικότητες του χώρου. Άλλωστε πέραν του Φάνη Κουμπούρας, ο οποίος είναι κι ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή του camp, στην… ούγια θα υπάρχει το όνομα του Κώστα Καϊμακόγλου!

Το B.B.C έχει σαν στόχο την δημιουργία ενός προγράμματος το οποίο θα συνδυάζει την μάθηση και την ψυχαγωγία και πέραν του Κουμπούρα, το camp στελεχώνεται από ένα προπονητικό επιτελείο από εξειδικευμένους στις ηλικίες αυτές προπονητές, όπως είναι ο Ακη Καλαιτζάκης (καθηγητής φ.α-προπονητής μπασκετ-διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες), Γιάννης Σκορδής (καθηγητής φ.α-προπονητής μπασκετ-συνεργάτης στις εθνικές ομάδες νεανίδων) και Δημήτρης Μέξης (καθηγητής φ.α- προπονητής μπασκετ).

Το πρόγραμμα εκτός από βελτίωση δεξιοτήτων θα περιλαμβάνει πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια,εκπλήξεις και δώρα για τους νικητές. Το B.B.C θα διεξαχθεί στο κλειστο γυμναστήριο Γ.&Ε. ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ (ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ) στις περιόδους 18-23 Ιουνίου για παιδιά 8-14 ετών και 25-30 Ιουνίου για παιδιά 15-18 ετών.