Και τυπικά… Παπαδόπουλος

Παίκτης του Ηρακλείου είναι και ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος με τον κρητικό σύλλογο να τον ανακοινώνει επίσημα. Ο 27χρονος σέντερ αποτελεί μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση καθώς αναμένεται να προσφέρει πολλές λύσεις κάτω από το καλάθι.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον αθλητή ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (27 ετών -2,05μ ύψος) τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Ο έμπειρος σέντερ ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στον Γ.Σ. Καρδίτσας και αγωνίστηκε σε Μακαμπή Θεσσαλονίκης, Αμύντα, ΙCΒS, Eρμή Λαγκαδά και στην συνέχεια σε Ηλυσιακό 2007-8, 2008-9 (άνοδο σε Α1), σε Πανερυθραϊκό 2009-10 (άνοδο σε Α2), την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2010-11) αγωνιζόταν στην Νέα Κηφισιά(27 αγώνες- 212 πόντους) συμβάλλοντας με την απόδοση του στα μέγιστα, η ομάδα του να ανέλθει στην Α2 εθνική κατηγορία.

Ο αθλητής μετά την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος που από την νέα χρονιά θα ανήκω σε ένα σύλλογο όπως το ΗΡΑΚΛΕΙΟ και εύχομαι να συμβάλω και εγώ στην προσπάθεια του συλλόγου να πετύχει τους στόχους του».