Ανατόλια και Κένταυρος Καλλικράτειας μοιράζονται τις ίδιες φιλοδοξίες και την ίδια θέση, τη δεύτερη. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει μετά την αναμέτρηση της Κυριακής αφού μετά το μεταξύ τους ντέρμπι μόνο ένας θα μπορέσει να πανηγυρίσει κερδίζοντας ένα μικρό προβάδισμα για τη συνέχεια.

Αυτό δεν είναι όμως το μόνο ντέρμπι που έχουμε στη Θεσσαλονίκη, αφού Μαντουλίδης και Ελευθερούπολη θα αναμετρηθούν με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν τις νίκες και το… σκαρφάλωμα προς τα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Χαλκηδόνα και Ιωνικός Ιωνίας έχουν θεωρητικά το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας αφού θα αντιμετωπίσουν Πολύγυρο και Γαλαξία Αδένδρου που έχουν παρουσιαστεί αρκετά αδύναμοι μέχρι τώρα.

Ο Μακεδονικός θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος με μια μεγάλη νίκη επί της Κομοτηνής αν και θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει όπως δύσκολη είναι και η αναμέτρηση της ΧΑΝΘ με τη Δόξα Δρυμού, αφού το άγχος υπάρχει και στους δύο έχοντας φτάσει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι Τιτάνες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συνεχίσουν το…φλερτ με τον υποβιβασμό προτιμώντας να αρχίσουν εκ νέου να… γλυκοκοιτάζουν τη παραμονή και για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό μην αφήνοντας περιθώρια στο Ασβεστοχώρι.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Κομοτηνή (Νεάπολης, 18:00)
Γαλαξίας – Ιωνικός Ιωνίας (Αδένδρου, 18:00)
Πολύγυρος – Χαλκηδόνα (ΔΚΓ Πολύγυρου 18:00)
ΧΑΝΘ – Δόξα Δρυμού (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Κένταυρος Καλ/τειας (Ανατόλια, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ασβεστοχώρι (ΔΓΑ, Δράμας)
Μαντουλίδης – Ελευθερούπολη (Μαντουλίδη, 18:00)