Κακλαμάνος: «Δεν έχει τελειώσει κάτι»

kaklamanos-koroivosΟ Νίκος Κακλαμάνος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα “ξεκλειδώνοντας” την καλοστημένη άμυνα της ΑΕΚ ενισχύοντας τον Κόροιβο να πάρει μία σπουδαία νίκη.  Ο έμπειρος γκαρντ παρόλα αυτά εμφανίστηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι ξεκαθαρίζοντας πως η συγκεκριμένη νίκη θα δώσει δύναμη στην ομάδα του εν όψει της συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο, στο τεχνικό επιτελείο και φυσικά στη διοίκηση.
Για την τρίτη φετινή νίκη επί της ΑΕΚ και τη σημασία της, ανέφερε: “Ακόμα μια νίκη για την ομάδα μας, η οποία μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια και την πραγματοποίηση των στόχων μας… Το να κερδίζεις για τρίτη φορά σε ένα χρόνο μια ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ ειναι μεγάλη επιτυχία”.
Για τη φετινή πορεία του Κοροίβου και τους πρωταγωνιστές της, σχολίασε: “Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδος που είναι δίπλα μας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς σαν αθλητές είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει τελειώσει κάτι, συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην έδρα μας το οποίο κρύβει πολλές παγίδες… Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου , στο προπονητικό staff κ στο κόσμο μας που μας ακολουθεί όπου κ να παίζουμε… το μυστικό μας είναι ότι είμαστε όλη μαζί μια γροθιά! Παίκτες-προπονητές-διοίκηση και κόσμος. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας…”.