Κακουλίδης: “Θέλουμε την Καλαμίτσα γεμάτη σε όλα τα ματς”

kakoulidisΤην άποψη του για τη μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της Καβάλας, κατέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το μέλος της διοίκησης, νομικός σύμβουλος της και υπεύθυνος Επικοινωνίας, Νίκος Κακουλίδης. Ο κ.Κακουλίδης μεταξύ των άλλων τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να κοιτάει τη βαθμολογία και να επαναπαύεται, παρά μόνο κάθε βδομάδα το παιχνίδι του Σαββάτου, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις…

– Κύριε Κακουλίδη κακά τα ψέματα μετά και τη νίκη στο Λαγκαδά, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η Καβάλα θα είναι η πρωταθλήτρια της κατηγορίας, αυτό πως πρέπει να το διαχειριστείτε;

– «Καταρχάς θα πρέπει να πω ότι φτάσαμε μέχρι εδώ, με σωστή διαχείριση σε όλους τους τομείς. Η Ομάδα είναι μία μεγάλη αλυσίδα, όπου ο κάθε κρίκος ξέρει να κάνει «καλά τη δουλειά του». Εάν ένας κρίκος σπάσει, καταλαβαίνετε τι θα συμβεί. Εμείς δεν αφήνουμε να σπάσει κανένας κρίκος και από τη στιγμή που έχουμε την τύχη να έχουμε αυτό το προπονητικό τημ και αυτούς τους επαγγελματίες παίκτες, όπως καταλαβαίνετε ήμαστε ήσυχοι. Η ομάδα χτίζεται κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Οι δυσκολίες και οι αντιξοότητες που πάντα μπορεί να υπάρξουν, μένουν και λύνονται μέσα στα αποδυτήρια».

– Θα μπορούσαμε να πούμε και πως αυτό είναι το «μυστικό της επιτυχίας» αυτής της ομάδα;

– Μυστικά δεν υπάρχουν θεωρώ στον αθλητισμό. Υπάρχει δουλειά και οργάνωση. Και τα δύο υπάρχουν στην ομάδα. Και φυσικά θέληση για διάκριση. Αυτό που έγινε, δηλαδή, να μείνει ο περυσινός κορμός της Ομάδας και να προστεθούν δύο ακόμη έμπειροι παίκτες, λειτούργησε θετικά, όπως το ότι παρέμεινε το ίδιο προπονητικό τήμ. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την ομάδα και την προσπάθεια και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

-Το ότι ανταποκρίνεται ο κόσμος το βλέπουμε άλλωστε και στην Καλαμίτσα, αλλά και εκτός έδρας πλέον…

-«Στο μάτς με το Λαύριο είχαμε τον κόσμο που όλοι θέλουμε στο γήπεδο. Είδατε οι παίκτες πως χάρηκαν που έπαιξαν σε ένα τόσο γεμάτο γήπεδο. Είναι αλλιώς, κακά τα ψέματα να βγαίνεις στο παρκέ και να βλέπεις τόσο κόσμο. Έτσι θέλουμε όλοι να βλέπουμε στην Καλαμίτσα, έτσι έγινε το… Κάστρο μας. Ένα Κάστρο που δεν πρέπει να πέσει και φέτος, γιατί θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε, τετοιο κοσμο θέλουμε σε κάθε εντος εδρας αναμετρηση ».

-Που θα κριθεί η άνοδος πιστεύετε;

-«Από την αρχή όλοι στην ομάδα τονίζαμε πως το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι 100άρι!..Στη διάρκεια θα κριθεί και βλέπετε πως ομάδες, π.χ. όπως το Λαύριο, που πολλοί έλεγαν «αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει», κέρδισε εύκολα στο ντέρμπι τον Αρκαδικό. . Στο παρκέ κάθε Σάββατο παίζεται η πραγματικότητα του πρωταθλήματος. Εκεί παίρνονται και χάνονται οι άνοδοι».

-Πολλοί πάντως σκέφτονται από τώρα την…Α1, αυτό πόσο καλό ή κακό μπορεί να είναι;

-« Είναι πρόωρο, μη βιάζεστε, οδεύουμε το  πρόγραμμα των αγωνιστικών  σεμνά και ταπεινά, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα… θαναι καταστροφικό αυτό. Απλά με την σημερινή βαθμολογική κατάσταση έχουμε την εξέλιξη στα χέρια μας. Θα είμαστε σοβαροί και απολύτως ανταγωνιστικοί σε όλα τα επόμενα ματς και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Θεωρώ πως σε ένα μαραθώνιο όταν είσαι πρώτος και έχεις ακόμη να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα, το φρόνιμο είναι να σκέφτεσαι πως οι πίσω από εσένα μπορει να σε  φτάσουν.  Εάν αφαιρείσαι  μπορεί όταν ξυπνήσεις από το όνειρο να ακούσεις την ανάσα του αντιπάλου σου που μόλις σε πέρασε. Καλά θα κάνουν λοιπόν όλοι να σκέφτονται τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ, που ήταν η ομάδα που μαζί με τον Εθνικό μας έχει κερδίσει …επαναλαμβάνω διαρκώς : ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ, όλο το τρίπτυχο, διοίκηση, προπονητές-παίκτες, κόσμος».