Καλάθια αλληλεγγύης στην Καρδίτσα

karditsa_trikalaΠλήθος κόσμου βρέθηκε στο κλειστό της Καρδίτσας και να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα και παράλληλα να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης. 

Ο Α.Σ.Κ. με την πρωτοβουλία του έδειξε και το κοινωνικό του πρόσωπο, διοργανώνοντας αγώνες κοινωνικής ευαισθησίας αποδεικνύοντας έμπρακτα  ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές όλων μας.

 Οι θεατές αποζημιώθηκαν βάσει θεάματος αλλά και ηθικά βλέποντας από κοντά την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη να αντιμετωπίζουν τους “κυανόλευκους” του Χάρη Φόρου με τελικό σκορ 46-93, σε ένα περιεκτικότατο σαραντάλεπτο με δυναμικά καρφώματα, γρήγορο ρυθμό και φάσεις για highlights που συνάρπασαν μικρούς και μεγάλους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος, η αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κ. Ελένη Αντωνίου, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σωτηρία Μπακαλάκου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτήρης Αντωνίου,ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας κ. Απόστολος Ταξιάρχης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχάλης Τάντος και ο κ. Ανδρέας Λάππας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-23, 32-46, 35-71, 46-93
Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Φόρος): Πανάρας 6 (2), Γεωργίου 16 (3), Τσιαμούρας 5 (1), Κατσαρός, Πάσσας 4, Καμαριώτης 7 (1), Παπαδόπουλος 8 (5ρ.), Θεοχάρης, Κουρέπης, Μπρούτσος, Βούλγαρης.
ΤΡΙΚΑΛΑΛΑ BC (Φλεβαράκης): Κάντουγκαν 8 (1), Σόκο 11 (1/2 τρ, 11ρ., 4 ασ.,  κλ.), Τσιλούλης 10 (2), Τσιάρας 2, Τζόουνς 13 (1), Βίλιαμσον 7 (1), Καλλές 14, Καλογιαννίδης 5 (1), Μπράουν 17 (2), Βαρυτιμιάδης 6.

Πηγή: karditsasportiva.gr