Καλαμπάκας: «Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα»

kalampakasXαμηλά τους τόνους κράτησε ο Δημήτρης Καλαμπάκας, που μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Καβάλας τονίζοντας πως το “διπλό στο Ψυχικό μπορεί να ήταν μεγάλη νίκη, όμως αυτό δε σημαίνει πως επετεύχθη ο στόχος της ομάδας. Ο έμπειρος φόργουορντ ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι ξεχωριστό…

-Δημήτρη πόσο σημαντική θεωρείς πως ήταν για την ομάδα σου η νίκη στο Ψυχικό;
«Σίγουρα ήταν πολύ μεγάλη, γιατί παίζαμε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όμως αυτό από μόνο του δε σημαίνει και τίποτα. Ακόμη ήμαστε στην 3η θέση και αυτό σημαίνει πως απλά κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγύρια».

-Που κρίθηκε το παιχνίδι στο Ψυχικό;
«Καταρχήν στο ότι εμείς διψούσαμε για τη νίκη και ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και βρεθήκαμε με αρκετούς πόντους μπροστά, όμως πιστεύω το σημείο όπου κρίθηκε ήταν, όταν το Ψυχικό μας ισοφάρισε, πέρασε μπροστά και εμείς με δύο τρίποντα καταφέραμε και περάσαμε και πάλι μπροστά στο σκόρ. Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα!»

-Ο φετινός Καλαμπάκας πετάει… φωτιές, πως έγινε αυτή η μεταμόρφωση;
«Κοιτάξτε, η απόδοση ενός παίκτη, όχι μόνο η δική μου, είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και δουλειάς. Απλά ο κύριος Τζήμας βρήκε τα «κουμπιά« μου και μου ζητάει να κάνω συγκεκριμένα πράγματα».

-Να φανταστώ πως το παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής έχει άλλες δυσκολίες;
«Το ότι παίζουμε με την τελευταία ομάδα, για εμάς δε λέει τίποτα. Είτε με την ΑΕΚ παίζαμε, είτε με την Αγία Παρασκευή, το ίδιο προσοχή θέλει, όλες οι ομάδες είναι αξιόμαχες στην κατηγορία. Εμείς πρέπει και θα ήμαστε σοβαροί από το πρώτο, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

-Το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί ετοιμάζουν εκδρομή για το παιχνίδι στο Λαγκαδά, πως το σχολιάζεις;
«Να με συγχωρείτε, αλλά αυτά θα τα δούμε από την επόμενη εβδομάδα, τώρα μας νοιάζει μόνο το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή το Σάββατο. Κάθε μάτς ξεχωριστά…»