Καλαμπάκος: «Μία σύνθεση μάλλον… τρελή»

Ο προπονητής του Περάματος, Ντίνος Καλαμπάκος ήταν από τους προπονητές που βραβεύτηκαν το βράδυ της Πέμπτης για τα όσα κατάφερε με την ομάδα του την περσινή σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την τιμή που του έγινε, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για την βράβευση του:

«Ήταν πολύ τιμητικό. Γενικά ήταν ωραία βραδιά γιατί εκτός του Φαίδωνα στην εκδήλωση βρέθηκαν και σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ. Τιμήθηκαν άνθρωποι με τεράστια πορεία στο χώρο. Είναι τεράστια τιμή να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με τον Μάκη Κατσαφάδο, τον Απόστολο Κόντο και τον Μάκη Δέντρινο που είναι η ζωντανή ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Αυτά ήταν από τα καλύτερα της βραδιάς».

Για τη σημασία αυτής της βράβευσης:

«Είναι καλό και σημαντικό όχι μόνο για τον προπονητή. Τέτοιες κινήσεις αναδεικνύουν τις ομάδες, τους παίκτες, τους παράγοντες σε μία δύσκολη περίοδο. Πρέπει να δουλέψεις για να κάνεις πράγματα και βήματα προόδου κι είναι καλό όταν τα κάνεις να επιβραβεύεσαι».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Περάματος:

«Θα το παλέψουμε. Είναι μία χρονιά που θα πέσουν πέντε. Στην αρχή ήμασταν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, όμως όπως πάνε μέχρι τώρα τα πράγματα μπορούμε να τη γλιτώσουμε. Όπως οι περισσότερες ομάδες έτσι κι εμείς στηθήκαμε την τελευταία στιγμή με μία σύνθεση μάλλον τρελή. Κάποια παιδιά άλλες χρονιές δεν θα τα έβαζες να παίξουν μαζί, όμως τα έχουμε βρει και μέσα σε μία υγιή κατάσταση δίνουμε τη μάχη μας. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία καλή χρονιά για το Πέραμα ελπίζω να στεφθεί με επιτυχία κερδίζοντας τη σωτηρία μας».