Καλατζής: «Θεωρήσαμε μαξιλαράκι τις νίκες»

Από εκεί που δεν το περίμενε της… ήρθε της Ολυμπιάδας, αφού δεν τα υπολόγισε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον υποβιβασμό. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό πίκρανε τον Τάκη Καλατζή, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε σε δίκαιη νίκη του αντιπάλου, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα βρει σύντομα και πάλι το δρόμο της.

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δώσαμε ότι μπορούσαμε με το μικρό ρόστερ που είχαμε στη διάθεσή μας. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα… Θεωρούσαμε ότι οι 13 νίκες θα ήταν το μαξιλαράκι της σωτηρίας, αλλά δεν τα καταφέραμε», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «πορτοκαλί» και συνέχισε:

«Υποβιβαζόμαστε στην ισοβαθμία με την Ερυθραία, η οποία νίκησε στον Αρκαδικό χάρη σε μία τεχνική ποινή στα τελευταία 30’’ με το σκορ ισόπαλο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες. Πιστεύω, ότι θα ξαναβρεί το δρόμο της η ομάδα και όσοι την κυνήγησαν σε βάθος χρόνου θα την δουν πολύ πιο δυνατή».

Ολα καλά…

Ωστόσο, λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε με το περιστατικό του Τόλη Κουτρούλια και του Σάκη Βεσκούκη . Οι δύο παίκτες λογομάχησαν στο 28′ , όταν ο πρώτος κινήθηκε ενάντια του δεύτερου. Αποτέλεσμα, ο τεχνικός των πατρινών να μην ξαναβάλει στο παρκέ τον Κουτρούλια, ενώ στη συνέχεια ο έμπειρος φόργουορντ ζήτησε συγνώμη.