Καλαφατάκης: «Πήρα πολλή αγάπη…»

Μέσα σε ενάμιση χρόνο ο Γιώργος Καλαφατάκης κατάφερε να δεθεί με την τοπική κοινωνία της Δράμας, να φτάσει την ομάδα μέχρι τους “4” του Κυπέλλου και να οδηγήσει σε μία σχετικά εύκολη παραμονή στην Α1. Ο Χανιώτης τεχνικός μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΠΚ (sepk.gr) έκανε τον απολογισμό του για τη συνεργασία με τον ΚΑΟΔ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτόγνωρη αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία που είχε με τον ΚΑΟΔ:

«Είχα μία άψογη συνεργασία και μετά από ενάμιση χρόνο φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις. Πήρα πολλή αγάπη από όλο το κόσμο. Κέρδισα πολλούς και πραγματικά καλούς φίλους μέσα σε αυτό το διάστημα.

Παρά τα άτυχα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό καταφέραμε και φτάσαμε στους “4” του Κυπέλλου πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας παίζοντας ωραίο μπάσκετ, ενώ πέρσι ως νεοφώτιστοι μπορέσαμε να μείνουμε εύκολα στη κατηγορία.

Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος κάναμε μία νίκη παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Αν εξαιρέσουμε κάποια άτυχα αποτελέσματα στον πόντο θεωρώ ότι είχαμε καλή παρουσία και το σημαντικότερο είναι ότι μας αποδέχτηκε ο κόσμος και οι αντίπαλοι ως μία καλή ομάδα. Χάσαμε 8 παιχνίδια στον πόντο κάτι που δείχνει ότι ήμασταν σκληρή ομάδα και κανένας δεν είχε εύκολο έργο απέναντι μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και τη διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Για τους λόγους που αποφάσισαν από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία:

«Είχε προηγηθεί η παραίτηση μου μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό που δεν έγινε δεκτή έπειτα από παρέμβαση παικτών και προέδρου. Τώρα αποφασίσαμε για το καλό της ομάδας ότι πρέπει κάτι να αλλάξει. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που θυσιάζεται είναι ο προπονητής κατά τα ελληνικά δεδομένα».

Για τις σχέσεις που ανέπτυξε με τον κόσμο της ομάδας:

«Υπήρχε μία τεράστια ανταπόκριση από τον κόσμο. Τις δύο τελευταίες ημέρες μου στην πόλη η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Έχω ξαναφύγει από ομάδες αλλά κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναζήσει να μην θέλει κανείς να φύγω από την ομάδα και να εκτυλίσσονται συγκινητικές στιγμές. Ελπίζω ότι αυτή η κίνηση θα ωφελήσει την ομάδα και θα βρει ξανά τον δρόμο των επιτυχιών».

Για το μέλλον του σε προσωπικό επίπεδο:

«Ακόμα προσπαθώ να αποφορτιστώ συναισθηματικά και να δω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και ζω από αυτό οπότε θα δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση μου».