Καλλιθέα Ρ.: “Γνώριζε ο διαιτητής για την αλλοίωση του αποτελέσματος”…

Καταγγελίες που πρωτίστως προκαλούν εντύπωση και σε δεύτερο βαθμό ίσως χρειαστεί να τεκμηριωθούν εξαπέλυσε η Καλλιθέα Ρόδου και ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Σταμούλης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ροδίτικος σύλλογος. “Ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος”, αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση, που στρέφεται κατά των διαιτητών της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και κυρίως κατά του διαιτητή Αργύρη Αγγελή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 2/2/2019 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδος μας, της ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Οι κύριοι Ορφανός Ιορδ. και Αγγελής, με πολλές λανθασμένες αποφάσεις, όλες σε βάρος της Καλλιθέας, αλλοίωσαν ένα αποτέλεσμα 57-55 υπέρ της ομάδος μας σε 59-73 υπέρ του ΟΦΗ. Μάλιστα, ο δεύτερος διαιτητής, μιας και κατάγεται από τη Ρόδο, φρόντισε να μαζέψει και καμιά εικοσαριά άτομα για προστασία, γνωρίζοντας για την αλλοίωση του αποτελέσματος.
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ Θ’ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ 50-50 ΜΕΣΑ ΕΞΩ”.