Καλλινικίδης: “Η νίκη αφιερωμένη σε μας που μας είχαμε αδικήσει”!

Η εικόνα που παρουσίασε ο Χολαργός στο ματς με τον Ηρακλή ήταν… εξωπραγματική για κάποιους. Για τους παίκτες, ωστόσο του συλλόγου ήταν μία εμφάνιση ανάλογη της πραγματικής εικόνας που έπρεπε να έχει ο Χολαργός, όπως τόνισε ο Άκης Καλλινικίδης μετά την εφματική νίκη επί του “γηραιού”.

“Η ομάδα έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς”, σχολίασε ο έμπειρος παίκτης του Χολαργού, αποδίδοντας τα εύσημα στους διοικούντες για την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος βοήθησε στη ριζική μεταμόρφωση της ομάδας και συμπλήρωσε: “Αφιερώνουμε τη νίκη στους εαυτούς μας που τους είχαμε αδικήσει με την εικόνα που παρουσιάζαμε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες”…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Καλλινικίδης μετά το τέλος του ματς με τον Ηρακλή:

«Εφαρμόσαμε κατά γράμμα, όλα αυτά που είχαμε σχεδιάσει πριν το τζάμπολ. Δεν περιμέναμε ότι η νίκη θα έρθει με αυτό το σκορ, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δείξαμε στους αντιπάλους μας ότι ο σημερινός αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος γι’ αυτούς. Η ομάδα έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Αφιερώνουμε τη νίκη στους εαυτούς μας που τους είχαμε αδικήσει με την εικόνα που παρουσιάζαμε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες, όπως επίσης και στη διοίκηση, η οποία παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στάθηκε δίπλα μας. Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε φέρνοντας στον Χολαργό έναν προπονητή τέτοιας αξίας και τώρα πρέπει και εμείς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά. Τέλος, περιμένουμε τον πρόεδρο, κ. Δρόσο, να επιστρέψει σύντομα από την Αμερική γιατί μας λείπει…».